ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
48H Non-Stop Moisturizing Gel Cream
Normaalille ja sekaiholle kehitetty geelivoide kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin* ajan. Iho alkaa tuntua raikkaalta ja kimmoisalta, ja se saa kaunista heleyttä.
Voide sisältää viikunapäivikin soluvettä, joka kosteuttaa ihoa kolmessa vaiheessa: 1) Varastoi ihoon kosteutta.** 2) Saa kosteuden leviämään ihon pintakerroksiin. 3) Rajoittaa kosteuden haihtumista ja tukee siten pitkäkestoista kosteudensaantia.
Käyttö: levitä geelivoidetta kasvoille aamuin ja illoin seerumin jälkeen.
*Kliininen testi, 22 naista, tulos 48 tuntia, kun voidetta käytettiin kaksi kertaa päivässä kahden viikon ajan. **In vitro -testit

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 96804

Tietoa kasvista
Viikunapäivikki
Säilyttää ihon kosteuden koko päivän ajan
Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet viikunapäivikin (Carpobrotus edulis), jolla on kyky sitoa vettä ja varastoida se lehtiinsä.
Kasvista uutettu ainutlaatuinen soluvesi aktivoi kosteuttavia toimintoja. Se auttaa varastoimaan* vettä kaikkiin ihon kerroksiin, sitomaan* vettä pitkäkestoisesti ja vapauttamaan vettä jatkuvan kosteutuksen takaamiseksi.
*In vitro -testit. Patentoitu Ranskassa.
Viikunapäivikki
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLDICAPRYLYL ETHERALCOHOLISOPROPYL PALMITATEBETAINEHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERHAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATERMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILCARPOBROTUS EDULIS EXTRACTALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDERHYDROXYACETOPHENONEACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMERSODIUM PCAINOSITOLPARFUM/FRAGRANCEPANTHENOLPOLYGLYCERYL-10 STEARATESODIUM HYDROXIDEALLANTOINSALICYLIC ACIDTOCOPHERYL ACETATEPOLYSORBATE 60SORBITAN ISOSTEARATESODIUM BENZOATEBENZYL ALCOHOLCITRIC ACIDPANTOLACTONEPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROL660v1

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Uutta voimaa ja maksimaalisesti kosteutta

Hydra Végétal

Uutta voimaa ja maksimaalisesti kosteutta

Koe Hydra Végétalin kosteuttava vaikutus ihollasi. Iho saa tehokasta ja pitkäkestoista kosteutta, ja siitä tulee raikkaan ja miellyttävän tuntuinen.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.