ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Repairing Cica-Cream

Täyteläinen voide sisältää tehokkaita ainesosia luonnonmukaisesta omenasta ja yhdistelmän öljyjä: esimerkiksi omenan siemenistä saatavaa öljyä. Hoitava koostumus ravitsee syvävaikutteisesti ja suojaa kuivaa ja herkkää ihoa. Sopii koko perheelle* ja kaikille ihotyypeille. Rauhoittava koostumus sopii täydellisesti käytettäväksi auringossa oleskelun tai parranajon jälkeen. 

Edut:
- Ravitsee ja kosteuttaa partaa, kynsiä ja huulia. 
- Täyteläinen koostumus imeytyy ihoon helposti.
- Tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän.
- Jättää iholle kevyen omenan tuoksun.

Käyttö: Levitä paikallisesti vartalon ja kasvojen kuiville alueille, huulille ja hiuslatvoihin.
*Yli 3-vuotiaille

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 74457

Tietoa kasvista

Luomuomenat

Nauti hellävaraisista ja hyväätekevistä tuotteista, joissa on suloinen omenan tuoksu.

Familie BIO on luomusertifioitu koko perheen vartalonhoitosarja. Se sisältää luonnonmukaisesta omenasta peräisin olevia ainesosia, jotka tuovat iholle kosteutta, kuituja, mineraaleja ja polyfenoleita sekä suloisen omenan tuoksun. Tuotteet on kehitetty herkälle iholle käyttömukavuudesta, tehokkuudesta ja tuloksesta tinkimättä.

Mottomme on luonnonvarojen hyödyntäminen horjuttamatta ympäristön tasapainoa. Famille BIO -tuotteissa käytetyt luonnonmukaiset omenat ovat peräisin bretagnelaisista siideriä valmistavista yrityksistä. Hyödynnämme omenoiden jäämiä ja otamme talteen ravitsevia ja hyväätekeviä ainesosia siiderinvalmistusprosessin jälkeen. Ylijäämämateriaalia ei siis heitetä pois, vaan se saa uuden elämän hellävaraisissa, kosteuttavissa ja hyväätekevissä tuotteissa, jotka sopivat koko perheelle.

Luomuomenat
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*COCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINMYRISTYL MYRISTATETRIBEHENINBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*GLYCERYL STEARATEGLYCERYL STEARATE CITRATEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDPYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*PALMITIC ACIDGLYCERYL CAPRYLATEXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATESODIUM GLUCONATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM HYDROXIDESODIUM HYDROXIDE·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut
Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.