5 € alennus koodilla APR5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla APR10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 13.4. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher
Hoida herkkää ihoa hoitavilla ja pehmentävillä tuotteilla. Yves Rocher'n valikoiman tuotteilla on sekä rauhoittavia että suojaavia ominaisuuksia.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

PÄIVÄVOIDE HERKÄLLE IHOLLE Juuri nyt 13 90

Tilaa heti

Hoida herkkää ihoasi

Herkkä iho voi tuntua kiristävältä ja punoittaa helposti. Lisäksi pinnalliset sekä laajentuneet verisuonet ovat yleisiä. Herkkä iho reagoi yleensä ulkoisiin tekijöihin, kuten aurinkoon, kylmyyteen, stressiin, kuivaan ilmaan ja vääränlaisten tuotteiden käyttöön. Myös muun muassa kahvin ja alkoholin käytön sekä tupakoinnin sanotaan vaikuttavan negatiivisesti herkän ihon kuntoon. Herkkä iho ärtyy helposti ja reagoi muutoksiin. Herkkyyttä voi ilmetä kaikilla ihotyypeillä. Hoida herkkää ihoasi valitsemalla kasvovoide, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisia rasitteita vastaan. Yves Rocher'n valikoimasta löydät ihonhoitotuotteet, jotka rauhoittavat ihoasi ja ovat ihollesi hellävaraisia. Herkkäihoisen kannattaa myös välttää auringonottoa. Jos kuitenkin joudut oleskelemaan auringossa, panosta hyvään aurinkosuojaan, joka suojaa ihoasi auringon voimakkailta säteiltä. Älä myöskään kuori herkkää ihoa voimakkaasti, vaan valitse mieluummin hellävarainen ja mieto kasvokuorinta.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän