ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Kasvipohjaisen puhdistusöljyn silkinpehmeä koostumus poistaa meikin tehokkaasti kasvoilta. Herkkä iho saa ravitsevaa ja rauhoittavaa hoitoa.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Maksimaalisesti kosteutta koko päiväksi

Puhdistusöljyt kasvoille

Mikä on puhdistusöljy?
Puhdistusöljy on öljypohjainen ihonpuhdistusaine, joka ravitsee ihoa jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Se on täydellinen, kun haluat poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin, myös vedenkestävän meikin. Puhdistusöljymme The Soothing Makeup Removing Oil sisältää ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Silkinpehmeä koostumus puhdistaa kasvot, silmät ja huulet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Puhdistusöljy on hajusteeton ja sisältää rauhoittavaa luonnonmukaista kamomillaa. Se sopii kaikille ihotypeille, kuten kuivalle iholle, mutta se on omiaan etenkin sinulle, jolla on herkkä iho.

Miten puhdistusöljyä käytetään?
Levitä aamuin ja/tai illoin kuiville kasvoille, silmänympärysiholle ja huulille. Poista meikki hieromalla ja huuhtele vedellä.

Puhdistuksen jälkeen iho on täysin puhdas, rauhoittunut, vahvistunut ja pehmeä. Puhdistusöljy on suosikkituote omaan kylpyhuoneen kaappiin tai loistava lahja läheiselle.
 

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.