ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Kasvojen puhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Jos sinulla on herkkä iho, hellävarainen puhdistusmaito sopii täydellisesti ihosi puhdistukseen.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Maksimaalisesti kosteutta koko päiväksi

Puhdistusmaito kasvoille

Mikä on puhdistusmaito?
Puhdistusmaito puhdistaa epäpuhtaudet ja meikin jäänteet hellävaraisesti kasvojen iholta. Se sopii erinomaisesti sinulle, jolla on kuiva tai herkkä iho.
Jos pidät täyteläisemmästä koostumuksesta, valitse Pure Camomille -sarjan luonnonmukaista kamomillaa sisältävä puhdistusvoide. Sarjan rauhoittavat ja vahvistavat tuotteet puhdistavat kasvot, silmät ja huulet.

Miten puhdistusmaitoa käytetään?
Käytä The Smoothing Makeup Removing Milk -puhdistusmaitoa aamuin illoin ja huuhtele sen vedellä. Näin ihosi puhdistuu täydellisesti, vahvistuu ja silottuu. Tämä mieto puhdistusmaito kuuluu Pur Calendula -sarjaan, joka sisältää luonnonmukaista ruiskaunokkia.
Levitä The 2 in 1 Soothing Makeup Removing & Toning Milk -puhdistusmaitoa kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle vanulla aamuin ja illoin. Anna sen kuitenkin imeytyä ihoon äläkä huuhtele sitä pois vedellä. Tuloksena on täysin puhdas ja raikas iho, joka säteilee kauneutta!

Jos sinulla on rasvoittuva iho ja ihohuokosesi ovat laajentuneet, suosittelemme sinulle puhdistusgeeliä. Meiltä löydät myös raikastavat puhdistusvaahdot normaalille ja sekaiholle.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.