ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Puhdistusliinat ovat näppärät meikinpoistossa. Pehmeillä liinoilla poistat meikin tehokkaasti sekä kasvoilta että silmänympäryksestä.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Puhdistusliinat kasvoille

Mitä puhdistusliinat ovat?
Puhdistusliinat eli meikinpoistoliinat tai kasvoliinat ovat yksittäisiä liinoja, jotka poistavat iholta epäpuhtaudet ja meikin. Puhdistusliinamme ovat hellävaraisia, sillä ne eivät horjuta ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Milloin puhdistusliinoja käytetään?
Kasvojen puhdistusliinat ovat käteviä mukaan matkalle tai vaikkapa mökille, jossa ei ole juoksevaa vettä kasvojen huuhtelua varten. Puhdistusliinat sopivat täydellisesti myös kiireisiin hetkiin, sillä ne poistavat meikin ja epäpuhtaudet nopeasti.

Meiltä löydät puhdistusliinat normaalille ja sekaiholle. Ne puhdistavat ja raikastavat kasvoja ja silmänympärysihoa. Puhdistusliinojen sisältämässä emulsiossa on Tetraselmis-mikrolevää, jolla on happea tuovia ominaisuuksia*. Iho saa detox-vaikutuksen eikä kuivu. Pure Algue -sarjan The Ultra-Fresh Makeup Removing Wipes -puhdistusliinat poistavat tehokkaasti meikin, jättävät iholle raikkauden tunteen ja tekevät ihosta puhtaan ja sileän.

*In vitro -testi Tetraselmis-mikrolevän uutteella.
 

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.