ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

The Oxygenating Cleansing Foam

Puhdistusvaahto sisältää Tetraselmis-mikrolevää, jolla on happea tuovia ominaisuuksia* ja jota viljellään kestävästi ja vastuullisesti Bretagnen rannikkovesissä. Vaahto puhdistaa ihon hellävaraisesti, tuo happea ja raikastaa täydellisesti sekä poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin jäänteet. Tulos: pehmeä, puhdas ja miellyttävä iho. Edut: - Raikas ja ilmava vaahtokoostumus pehmentää, kosteuttaa ja kaunistaa ihoa sekä antaa raikkauden tunteen. - Valmistettu luontoa kunnioittaen, hellävarainen ihon pH-tasapainolle.

Til. nro: 69457

Tietoa kasvista
Tetraselmis-mikrolevää
Tuo iholle happea, voimaa ja suojaa

Ilmansaasteet, stressi, väsymys ja kiireinen elämä voivat rasittaa ihoa.
Nämä tekijät voivat vaikeuttaa ihon hengittämistä, mikä johtaa kuulauden vähenemiseen ja ihon kuivumiseen. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme hakivat innoitusta meren puhdistavasta vaikutuksesta ja valitsivat Tetraselmis-mikrolevän, joka auttaa ihoa suojautumaan ennenaikaisesti vanhentavilta rasitteilta. Meressä kasvavalla Tetraselmis-mikrolevällä on happea tuovia ja antioksidanttisia ominaisuuksia*.

Nämä mikroskooppiset eliöt kelluvat veden pinnalla ja tuottavat happea. Ne yhteyttävät hyvin tehokkaasti, sillä ne elävät veden ja ilman rajalla. Levää viljellään täysin luonnollisella menetelmällä bioreaktoreissa Bretagnen rannikkovesissä. Tämä tekniikka mahdollistaa viljelmän hallinnan tasapainoisesti, jotta voimme hyödyntää kaikki mikrolevän suotuisat ominaisuudet ja vaalia samalla tätä tärkeää luonnonvaraa. Uusi tuotesarja Pure Algue sisältää Tetraselmis-mikrolevää, joka auttaa tuomaan iholle detox-vaikutuksen. Tuotesarjan luonnolliset koostumukset sisältävät 98–99 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Ihosta tulee ihanan raikas, kun se saa pitkäkestoisesti happea, voimaa ja suojaa.
*In vitro -testit Tetraselmis-mikrolevän uutteella.

Tetraselmis-mikrolevää
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERCENTAUREACYANUSFLOWERWATERCOCAMIDOPROPYL BETAINECOCAMIDOPROPYLBETAINESODIUM LAUROYL SARCOSINATESODIUMLAUROYLSARCOSINATESODIUM BENZOATESODIUMBENZOATEPARFUM/FRAGRANCEDECYL GLUCOSIDEDECYLGLUCOSIDESODIUM COCOAMPHOACETATESODIUMCOCOAMPHOACETATECITRIC ACIDCITRICACIDPOTASSIUM SORBATEPOTASSIUMSORBATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINMARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MERMARISAQUA/SEAWATER/EAUDEMERTETRASELMIS SUECICA EXTRACTTETRASELMISSUECICAEXTRACT10516v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Happea tuovaa hoitoa

Pure Algue

Happea tuovaa hoitoa

Poistaa meikin, puhdistaa ja kosteuttaa kasvoja ja silmänympärystä.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.