ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Maksimaalisesti kosteutta koko päiväksi

Misellivedet – hellävarainen puhdistus kasvoille ja silmille

Misellivesi on mieto mutta nopea ja tehokas puhdistusaine. Se on täydellinen myöhään venyneisiin iltoihin ja kiireisiin aamuihin. Misellikasvovesi poistaa nopeasti ja helposti epäpuhtaudet ja meikin kasvojen iholta kosteuttaen samalla ihoa ja jättäen iholle raikkauden tunteen. Misellivesiä löytyy kaikille ihotyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Misellivesi muistuttaa tavallista kasvovettä mutta sisältää misellihiukkasia, jotka imaisevat itseensä lian ja meikin jäänteet iholta. Se toimii siis magneetin tavoin vetäen puoleensa epäpuhtauksia. Jos et ole meikannut päivän aikana, pelkkä misellikasvovesi riitää hyvin ihon puhdistamiseen.


Miten misellivettä käytetään?
Miselliveden käyttö on helppoa. Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi sillä kasvoja ja silmänympärysihoa pyörivin liikkein – älä hiero ihoa. Toista niin monta kertaa, kunnes vanulappuun ei tartu enää likaa. Voit myös käyttää misellivettä kasvoveden sijaan ihonpuhdistuksen viimeisenä vaiheena.


Miten misellivesi eroaa tavallisesta kasvovedestä?
Misellivesi puhdistaa ihon, kun taas kasvovesi hoitaa ihoa ja palauttaa ihon pH-arvon puhdistuksen jälkeen. Misellivesi sisältää misellejä, jotka sitovat ja irrottavat iholta meikkiä, öljyä ja likaa magneettien tavoin. Kasvovesi sisältää joskus alkoholia, jolla on ihohuokosia supistava vaikutus, kun taas kaikki misellivedet ovat alkoholittomia eivätkä ne näin ollen kuivata ihoa.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.