ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

IHONPUHDISTUS

37 tuote(tta) löytyi
IHONPUHDISTUS

Oikeanlainen puhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Hoida ihoasi, joka altistuu päivittäin ulkoisille rasitteille kuten lialle ja ilmansaasteille.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Maksimaalisesti kosteutta koko päiväksi

Puhdistustuotteet kasvoille

Ihonpuhdistus on yksi ihonhoitorutiinin tärkeimmistä vaiheista, ja se saa ihon voimaan ja näyttämään hyvältäa.

Miksi ihonpuhdistus on tärkeää?
Ihosi altistuu päivittäin ulkoisille rasitteille, kuten lialle, ilmansaasteille ja muille epäpuhtauksille, joten se tarvitsee hieman ylimääräistä hoitoa ja huolenpitoa.
Kasvojen puhdistustuotteet poistavat meikin ja puhdistavat ihon syvältä ja valmistelevat ihon näin seuraavaa ihonhoitorutiinin vaihetta varten. Riippumatta siitä, mikä ihotyyppisi on ja miltä ihosi tuntuu juuri nyt, oikeanlaisett puhdistustuotteet saavat esiin ihosi parhaat puolet.

Ihonpuhdistustuotteita on olemassa paljon erilaisia
Valitse esimerkiksi puhdistusöljy, puhdistusgeeli, puhdistusmaito, puhdistusvaahto, misellikasvovesi tai puhdistusliinat kasvoille. Poimi niiden joukosta paras puhdistustuote juuri sinun ihotyypillesi ja sinun ihosi tarpeisiin.


Jos etsit kasvojenpuhdistusainetta kuivalle tai herkälle iholle, on tärkeää valita kosteuttava puhdistusaine. Kuiva iho tuntuu usein kiristelevältä, joten valitse puhdistusöljy tai puhdistusmaito, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja jättää iholle miellyttävän tunteen.


Rasvoittuva ja sekaiho puolestaan tarvitsee puhdistustuotteen, joka puhdistaa ihon syvältä ja poistaa iholta ylimääräisen talin ja lian. Valitse tällöin puhdistusvaahto tai puhdistusgeeli, joka ei kosteuta ihoa niin paljon. Keskity ihonpuhdistuksessa etenkin kasvojen rasvoittuvampiin alueisiin, kuten otsaan ja leukaan.


Ikääntyvä iho kaipaa ihonpuhdistusta, jolla on anti-age-vaikutus ja joka vaikuttaa syvällä ihossa. Lisäksi ikääntyvän ihon kosteutus on tärkeää, sillä rypyt ja juonteet johtuvat usein kuivasta ihosta. Muista ihonpuhdistuksessa myös ulkoisilta rasitteilta suojaavat tuotteet.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.