This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0
Ohuen silmänympärysihon hoito edellyttää erikoistuotteita, kuten silmänympärysvoidetta. Yves Rocher'n silmänympärysvoiteet hoitavat herkkää ihoasi.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Silmänympärysvoiteet tummille silmänalusille ja silmäpusseille

Näytä enemmän

Silmänympärysvoiteella on monta eri vaikutusta. Onko sinulla tumman silmänaluset tai silmäpussit? Tai onko silmänympärysihossasi paljon näkyviä ryppyjä? Ota käyttöösi Yves Rocher'n asiantuntijoiden kehittämä silmänympärysvoide, joka hoitaa ohuen silmänympärysihosi ongelmia ja tekee siitä hyvinvoivan. Silmänympärysvoide on koostumukseltaan erilainen kuin päivävoide ja yövoide, sillä sen pitää pystyä imeytymään herkkään silmänympärysihoon ja antaa sen samalla hengittää. Silmänympärysvoide kosteuttaa silmänympärysihoa ja pitää sen pehmeänä. Lisäksi se silottaa ryppyjä ja juonteita, madaltaa silmäpusseja ja häivyttää tummia silmänalusia. Katseestasi tulee pirteämpi ja nuorekkaampi. Meiltä löydät silmänympärysvoiteet kaikille ihotyypeille ja juuri sinun ihosi tarpeisiin. Saat parhaan tuloksen, kun taputtelet silmänympärysvoiteen hellävaraisesti puhdistetulle iholle aamuin illoin. Vältä voimakasta hankaamista, sillä se voi ärsyttää herkkää ja ohutta silmänympärysihoa. Jos silmänympärysvoide on putkilossa, annostele sitä ensin pieni määrä kämmenelle ja levitä siitä silmänympärysiholle.
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat