ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

The Bi-Phased Night Recovery Concentrate

Yöseerumi sisältää kukkasilmunektaria ja öljyä, jolla on ihoa korjaava vaikutus.

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet ainutlaatuisen kasvipohjaisen kukkasilmunektarin, jolla on ainutlaatuinen kyky elvyttää ihosolujen uudistumista. Se vaikuttaa ihosolujen sydämessä ja aktivoi niiden uudistumista ja 72 tunnissa. Se parantaa solujen välistä viestintää ja tukee solujen välisiä yhteyksiä.*
*In vitro -testit

Käyttö: Ravista pulloa, jotta seerumi ja öljy sekoittuvat täyteläiseksi ja pehmeäksi seerumiksi. Levitä kasvoille ja kaulalle ennen yövoidetta. Käytä Anti-Age Global -sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Tulos: Iho on aamulla säteilevän kaunis, kasvonpiirteet näyttävät sileämmiltä, ja rypyt ovat hälventyneet. Iho kiinteytyy ja elpyy, ja iän merkit korjautuvat.

page.cart.product.format Pipettipullo

Til. nro: 37031

Tietoa kasvista

Kasvipohjainen kukkasilmunektari

Tutkijamme ovat hyödyntäneet kasvimaailman bioteknologiaa tuottaakseen nektaria yhden ainoan solunäytteen pohjalta. Näyte on peräisin suojellusta puusta, joka kasvaa bolognalaisessa kasvitieteellisessä puutarhassa. Nektarilla on ainutlaatuinen kyky elvyttää ihosolujen uudistumista.

Kasvipohjainen kukkasilmunektari
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEGLYCERINSIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILSQUALANEVITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OILANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATERPENTYLENE GLYCOLPROPYLENE GLYCOL.SODIUM CHLORIDEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTBORAGO OFFICINALIS SEED OILCAMELINA SATIVA SEED OILPARFUM/FRAGRANCEINOSITOLHYDROXYACETOPHENONEPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACTSODIUM HYALURONATESYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACT1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLNIACINAMIDETOCOPHERYL ACETATECAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDESODIUM HYDROXIDELINALOOLGERANIOLCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATEXANTHAN GUMSODIUM BENZOATE10490v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
anti age

Anti-Age Global

Tehokkaat anti-age-tuotteet

Sarjan innovatiiviset ja miellyttävät tuotteet silottavat ihoa ja palauttavat sen kuulauden.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.