5 € alennus koodilla XMAS5, kun tilauksesi on 25 € tai 10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €

Ravistettava ennen käyttöä. Levitä kasvoille aamuin illoin ennen päivävoidetta ja yövoidetta. Vältä silmänympärysihoa.

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme

AQUAMETHYLPROPANEDIOLALCOHOLDIMETHICONEGLYCERINSESAMUM INDICUM SEED OILCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERCETEARYL ALCOHOLZEA MAYS STARCHINOSITOLAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTETHYLHEXYL STEARATEPARFUMETHYL LINOLEATECETEARETH-33CAESALPINIA SPINOSA GUMSCLEROTIUM GUMHIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACTTOCOPHERYL ACETATEXANTHAN GUMRETINYL PALMITATECARBOMERHELIANTHUS ANNUUS SEED OILMETHYLSILANOL MANNURONATETETRASODIUM EDTAMESEMBRYANTHEMUM CRYSTALLINUM EXTRACTPHENOXYETHANOLSODIUM BENZOATESORBIC ACIDCITRIC ACIDSODIUM HYDROXIDEPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLPROPYL GALLATE1419v0

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Valikoituja synteettisiä ainesosia

Tietoa kasvista: Jääpäivikki

Kasveilla on yleensä keskimäärin kaksi kromosomisarjaa, mutta uuden Sérum Végétal -sarjan tärkeimmällä ainesosalla Life Plant jääpäivikillä niitä on jopa 128. Runsaan ja huippuunsa kehittyneen geenipaletin ansiosta jääpäivikki pystyykin sopeutumaan kaikkiin tilanteisiin ja elinolosuhteisiin. Tutkijamme hyödyntävät kasvin ainutlaatuisia ominaisuuksia uusissa Sérum Végétal -tuotteissa. Kasvatamme Life Plant jääpäivikkiä omilla luonnonmukaisilla viljelmillämme. Iho tunnistaa jääpäivikkiuutteen, jolla on kyky stimuloida mTOR-proteiinin toimintaa ihossa. mTOR-proteiini aktivoi ryppyjä vastaan vaikuttavia mekanismeja ja tuo iholle kimmoisuutta, sileyttä ja nuorekkuutta.

Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin