This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0
Kun haluat parhaan tuloksen, ota seerumi käyttöön ihonhoidossasi. Yves Rocher'n valikoimassa on paljon seerumeita, jotka sopivat eri ihotyypeille.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Kosteuttavat seerumit

Näytä enemmän

Seerumi on tärkeä osa ihonhoitoa, sillä iho kaipaa usein pitkäkestoista kosteutusta. Toisten iho tarvitsee sitä enemmän ja toisten vähemmän. Seerumia käytetään ihonpuhdistuksen jälkeen ennen päivä- ja yövoidetta. Seerumi imeytyy syvemmälle ihon kerroksiin kuin tavallinen kasvovoide, koska sen molekyylit ovat pienempiä. Kasvipohjaisia ainesosia sisältävä seerumi antaa iholle uutta elinvoimaa ja kuulautta sekä tehostaa kasvovoiteen vaikutusta. Seerumilla hoidetaan erilaisia iho-ongelmia, kuten ärsytystä, ikääntymisen merkkejä, kuivuutta ja epäpuhtauksia. Seerumeihin kannattaa perehtyä etukäteen, sillä ne on kehitetty eri ihotyypeille ja ihon eri tarpeisiin. Jos et tiedä omaa ihotyyppiäsi, tutustu ihonhoito-oppaaseemme. Sen avulla saat selville, minkälainen seerumi sopii juuri sinun ihollesi. Tutustu Yves Rocher'n seerumeiden valikoimaan ja täydennä ihonhoitorutiiniasi seerumilla jo tänään.
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat