ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Multi-Protection UV Shield

Iho alkaa välittömästi hengittää ja tuntuu saaneen detox-vaikutuksen: iho saa suojaa ilman epäpuhtauksien aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan. 
Kevyessä voiteessa on erittäin korkea suoja SPF 50+, joka antaa suojaa ihon vanhenemista kiihdyttävää ja pigmenttiläiskien syntyä vauhdittavaa UVA- ja UVB-säteilyä vastaan. 
Kuukauden käytön jälkeen rypyt ja juonteet pienentyvät: iho saa korjaavaa ja vahvistavaa hoitoa ja näyttää kauniin hyvinvoivalta.

Ihotautilääkärin valvonnassa testattu koostumus.

Käyttö: 
Käytä aamuisin. Ravista putkiloa ja levitä nokare voidetta pyörittävin liikkein kasvojen keskeltä sivulle. Vältä silmänympärysihoa. Käytä tavallisen päivävoiteen sijasta tai levitä sen jälkeen täydennykseksi. Sopii täydellisesti meikinalusvoiteeksi.

Til. nro: 55732

Tietoa kasvista

Mikrolevä ja köynnöskrassi

Ne aktivoivat ihosolujen hapensaantia ja antavat detox-vaikutuksen

He kehittivät tehokkaasti ja ainutlaatuisesti vaikuttavan yhdisteen köynnöskrassin ja Tetraselmis-mikrolevän uutteista. Köynnöskrassi on peräisin omilta agroekologisilta viljelmiltämme La Gacillysta, ja Tetraselmis-mikrolevä on kasvatettu fotobioreaktoreissa Bretagnessa. Tutkijat ovat kehittäneet tätä luonnollista ja vastuullista viljelymenetelmää Bretagnessa jo 25 vuoden ajan.


Köynnöskrassi elvyttää ihosolujen hapensaantia ja vahvistaa siten ihoa syvävaikutteisesti. Tetraselmis-mikrolevä puolestaan aktivoi ihon antioksidanttimekanismeja ja auttaa suojaamaan ihoa ilman epäpuhtauksien aiheuttamilta vaurioilta.

Mikrolevä ja köynnöskrassi
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUC12-15 ALKYL BENZOATEDIBUTYL ADIPATEDIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATEDICAPRYLYL CARBONATEBIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINEPHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACIDALCOHOLETHYLHEXYL TRIAZONESODIUM STEAROYL GLUTAMATEARGININEPENTYLENE GLYCOLSTEARYL ALCOHOLGLYCERINGLYCERYL STEARATE CITRATEHECTORITEAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTBETAINEPARFUM/FRAGRANCEXANTHAN GUMSODIUM HYDROXIDE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLMARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MERTOCOPHEROLLINALOOLGERANIOLTROPAEOLUM MAJUS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACTTETRASELMIS SUECICA EXTRACTPOTASSIUM SORBATEHYDROCHLORIC ACID10615v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
Hyvinvoiva ja heleä iho

Elixir Botanique

Hyvinvoiva ja heleä iho

Patentoidun kasvipohjaisen eliksiirin taustalla on kasvitieteen ja meribiotekniikan tutkimus 25 vuoden ajalta.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.