ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Moisturizing Anti-Blemish Care

Kosteuttava päivä- ja yövoide vaikuttaa ihon epäpuhtauksia vastaan neljällä tavalla: - Antaa iholle mattapinnan 8 tunniksi - Supistaa huokosia - Vähentää finnejä ja mustapäitä - Häivyttää epäpuhtauksista johtuvaa punoitusta

Epäpuhtauksien ja niiden aiheuttaman punoituksen vähentyessä ihosta tulee näkyvästi raikkaampi ja kauniimpi. Koostumus ei tuki ihohuokosia.

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 32070

Tietoa kasvista
Boreal Tea -jauhe, kasvipohjainen salisyylihappo
Puhdistaa ihon syvältä ja vähentää mustapäitä

Kasvipohjaisen kosmetiikan tutkijamme ovat valinneet Boreal Tea -jauheen lisäksi 100 % kasvipohjaisen salisyylihapon. Sillä on antibakteerisia ja puhdistavia ominaisuuksia ja siten vaikutus ihon epäpuhtauksia vastaan.

Boreal Tea -jauhe, kasvipohjainen salisyylihappo
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINALCOHOLALOE BARBADENSIS LEAF JUICEBUTYLENE GLYCOLCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDEMETHYLPROPANEDIOLDIMETHICONECETEARYL ALCOHOLHAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATERSODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMERLEDUM GROENLANDICUM EXTRACTACACIA SENEGAL GUMAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTISOHEXADECANECETEARETH-33PARFUM/FRAGRANCEHYDROXYACETOPHENONEBEHENIC ACIDSALICYLIC ACID.ZINC GLUCONATEKAOLINPOLYSORBATE 80XANTHAN GUMALLANTOINSCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTSODIUM HYDROXIDEPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*SORBITAN OLEATETRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATESODIUM BENZOATECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATE10181v2

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Kaunis mattapintainen iho

Sebo Pure Végétal

Kaunis mattapintainen iho

Boreal Tea -jauheella on syvävaikutteisesti tasapainottavia ominaisuuksia, jotka auttavat hillitsemään ihon kiiltelyä, neutraloimaan epäpuhtauksia ja kaunistamaan ihon pintaa.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.