25 % ALENNUS VALINNAISESTA TUOTTEESTA tilaajalahjaksi koodilla 25JUNE. Voimassa 28.6. asti. Alennus vähennetään ensimmäisestä tuotteesta, jonka lisäät ostoskoriin. Ei koske settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher

Ihonpuhdistus

28 tuote(tta) löytyi

Kasvojen iho altistuu päivittäin epäpuhtauksille. Sen vuoksi iho on hyvä puhdistaa aamuin illoin. Valitse Yves Rocher'n tuotteet ihonpuhdistukseen.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Valitse oikeanlainen ihonpuhdistus

Tehokas ihonpuhdistus on tärkeää kaikille ihotyypeille. Valitse ihotyypillesi sopiva puhdistusaine. Tutustu ihonhoito-oppaaseemme, niin saat selville ihotyyppisi ja ihollesi parhaiten sopivat puhdistustuotteet. Kasvojen iho altistuu päivittäin ulkoisille rasitteille ja epäpuhtauksille. Sen vuoksi iho onkin tärkeää puhdistaa syvältä. Ihonpuhdistus ja meikinpoisto on erittäin tärkeää ennen nukkumaanmenoa, mutta on yhtä tärkeää puhdistaa iho myös aamulla. Säännöllinen ihonpuhdistus on hyvinvoivan ja kauniin ihon perusta. Muista aina puhdistaa koko kasvojen iho huolellisesti. Valikoimastamme löydät paljon tuotteita, jotka täydentävät ihonpuhdistusta. Esimerkiksi suositut silmämeikinpoistoaineemme ovat täydellisiä herkille silmille. Saat pestyä ripsivärin helposti pois, kun kostutat silmämeikinpoistoaineella vanulappua ja pyyhkäiset sillä kevyesti ripsiäsi. Älä koskaan jätä ihonpuhdistusta väliin!

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat