10% LISÄALENNUS KOKO TILAUKSESTASI. Merkitse alennuskoodi MSSEXTRA10 ostoskoriin. Voimassa 21.10. asti.

Huulivoiteet

Helli ja hoida kuivia huuliasi hoitavalla huulivoiteella. Yves Rocher'n monipuolisesta valikoimasta löytyy huulivoiteet kaikkien huulille.

5 tuote(tta) löytyi

Huulivoiteet hoitavat huuliasi

Huulivoide voi pelastaa kuivat ja halkeilevat huulet. Huulten halkeilu voi johtua kuivumisesta ja ulkoisista tekijöistä, kuten altistumisesta kovalle ja pitkään kestäneelle kylmyydelle.
Kosteuta kuivat huulesi ihanan pehmeiksi hyväntuoksuisilla kasvipohjaisilla ainesosilla, kuten vaniljalla, mansikalla, karitevoilla, kookospähkinällä, kirsikalla ja vadelmalla. Yves Rocher'n huulivoiteet antavat huulille välittömästi ihanan pehmeyden tunteen, joka tekee huulistasi vastustamattomat. Jos huulesi ovat kuivat mutta ne eivät halkeile, voit kuoria huulesi hellävaraisesti ennen huulivoiteen levittämistä. Älä käytä huulipunaa, kun huulesi ovat kuivat, sillä huulipuna voi ärsyttää huulia entisestään. Jos haluat huulillesi kauniin sävyn, valitse hoitavan huulivoiteen sijaan kevyesti värillinen huulivoide. Muista myös juoda riittävästi huultesi hyvinvoinnin edistämiseksi ja käyttää huulivoidetta aurinkoisinakin päivinä, sillä huulesi tarvitsevat hoitoa säässä kuin säässä. Tutustu huulivoiteidemme valikoimaan jo tänään!