10 € ALENNUS, kun tilauksesi on 39 € Merkitse koodi NOV10 ostoskoriin. Voimassa 22.11. asti.

Epäpuhtauksien hoito

Sano hyvästit epäpuhtauksille. Yves Rocher'lta löydät ihonhoitotuotteet epäpuhtauksien hoitoon. Kaikki tuotteemme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia.
2 tuote(tta) löytyi

Ihonhoito epäpuhtauksia vastaan

Tarvitseeko ihosi epäpuhtauksien hoitoa kasvipohjaisilla ihonhoitotuotteilla, jotka tekevät sen, mitä lupaavat? Meiltä löydät ihollesi täydelliset ihonhoitosarjat! Sebo Végétal ja Sebo Pure Végétal ovat uusimmat Boreal Tea -jauhetta ja salisyylihappoa sisältävät innovaatiomme. Monet kärsivät epäpuhtaasta ihosta – niin nuoret kuin vanhatkin. Iho voi olla samaan aikaan rasvoittuva ja kuiva eli sekaiho. Valitse ihollesi hoitavia tuotteita aina finnien ja epäpuhtauksien täsmähoidosta mattapinnan antavaan kasvoveteen asti. Eräs suosikeista on BB-voide, joka on kevyesti värillinen päivävoide. Se toimii kuin kevyt meikkivoide, sillä se sisältää tasoittavia pigmenttejä, jotka parantavat ihon väriä, piilottavat finnit ja elvyttävät ihon kuulautta. Lisäksi sen sisältämät hoitavat ainesosat kosteuttavat ja silottavat ihoa ja tekevät ilmeestäsi nuorekkaamman. Yhdistele epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettuja ihonhoitotuotteita saadaksesi parhaan tuloksen sekä tasaisen ja raikkaan ihon.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin