20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

IHONHOIDON TARVE

Yves Rocher on kehittänyt kasvipohjaisia tuotteita kaikkiin ihonhoidon tarpeisiin. Valitse siis juuri sinun ihotyypillesi sopivat ihonhoitotuotteet.

53 tuote(tta) löytyi

Mikä on ihonhoitosi tarve?

Mikä ihonhoidon tarve ihollasi on? Jos ihosi tarvitsee kiiltelyä ehkäisevää hoitoa, epäpuhtauksien hoitoa, kosteuttavaa hoitoa, rauhoittavaa hoitoa, heleyttävää hoitoa, kiinteyttävää hoitoa, kohottavaa hoitoa, ravitsevaa hoitoa tai ilmansaasteilta suojaavaa hoitoa, valitsemme oikeanlaiset tuotteet juuri sinun ihosi tarpeisiin. Meiltä löydät ihonhoitotuotteet kaiken ikäisille, mukaan lukien anti-age-tuotteet. Kaikki tuotesarjamme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, sillä tiedämme, että kasvit tekevät ihmeitä ihollesi. Yhdistele eri sarjojen tuotteita tai valitse ihonhoitorutiiniisi vain suosikkisarjasi tuotteita. Ihonhoitotuotteita kannattaa vaihdella myös vuodenajan mukaan. Jos et ole varma, millaista ihonhoitoa ihosi tarvitsee, saat sen nopeasti selville ihonhoito-oppaamme avulla. Koskipa ihonhoidon tarpeesi kuiva ihoa, rasvoittuvaa ihoa, normaalia ihoa, ikääntyvää ihoa, herkkää ihoa tai jotakin erityistarvetta, kuten ilmansaasteilta suojaamista tai pigmenttiläiskien häivyttämistä, meiltä löydät luonnonmukaisia ainesosia sisältävät tuotteet, joihin voit luottaa.

Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin