ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Yves Rocher'n kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet hoitavat ja hellivät kasvojasi. Niiden joukosta löydät sopivat hoitotuotteet kaikille ihotyypeille.

 

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi
Yövoide - ryppyjä vastaan, ravitseva
Yövoide - ryppyjä vastaan, ravitseva
-49%
Yövoide - ryppyjä vastaan, ravitseva
50 ml

45,80 € / 100ml
22,90 €
44,90 €

Huulivoide - Vanilja
Huulivoide - Vanilja
-26%
Huulivoide - Vanilja
4.8 g

60,42 € / 100g
2,90 €
3,90 €

Luonnolliset ihonhoitotuotteet netistä

Valitse ihonhoitoon tehokkaat ja edulliset tuotteet ja hoida ihoasi oikein. Olitpa vailla kasvovettä, kasvovoidetta, puhdistustuotteita, seerumia, silmänympärysvoidetta, kasvonaamioita tai huulivoidetta, meiltä löydät ihonhoitotuotteet juuri sinun ihotyyppisi tarpeisiin.

Ihotyypillesi räätälöidyt tuotteet

Onko sinulla sekaiho, herkkä iho, kuiva iho, normaali iho, ongelmaiho tai rasvoittuva iho? Muista hoitaa ihoasi niin, että ehkäiset samalla ihon ennenaikaista ikääntymistä. Yves Rocher'n valikoimassa on paljon erilaisia ihonhoitosarjoja eri ihotyyppien hoitoon, kuten Hydra Végétal ja Anti-Age Global. Kun löydät omalle ihollesi sopivat tuotteet, luot hyvän perustan ihonhoitorutiinille, joka pitää huolta ihostasi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kasvipohjaiset ihonhoitotuotteet

Tuotesarjoissamme käytetyt luonnolliset ainesosat ovat peräisin muun muassa La Gacillyn kylästä Ranskasta, jossa meillä on 55 hehtaarin luonnonmukaiset viljelmät. Siellä sijaitsee myös kasvitieteellinen puutarha, joka tarjoaa asiantuntijoillemme loputtomat voimavarat. Viljelemme ja tutkimme yli 1 000 kasvilajia löytääksemme parhaat ainesosat, joilla vaalia ja korostaa naisten luonnollista kauneutta. Tarjoammekin laadukasta ihonhoitoa kaikille naisille.

Meiltä löydät erilaiset ihonhoitotuotteet edulliseen hintaan koko kasvoillesi. Tuotteita valitessasi saatat kuitenkin miettiä, mitkä tuotteet sopivat parhaiten juuri sinun ihollesi.


Mietitkö, mitkä tuotteet valitsisit omalle ihollesi?

Aloita päivä puhdistamalla kasvot misellivedellä, joka poistaa iholle yön aikana kertyneen lian ja epäpuhtaudet. Misellivesi rauhoittaa ihoa ja tekee siitä miellyttävän sekä valmistelee sitä voiteiden tehokkaille vaikutuksille. Kun iho on puhdas, levitä sille seerumia. Ota seuraavaksi sormenpäihin hieman voidetta ja annostele sitä kasvoille. Sivele voide ihoon hellästi. Levitä lopuksi silmänympärysvoide, joka vaikuttaa silmäpusseja ja tummia silmänalusia vastaan.

Tuntuuko sinusta, että kasvojesi iho on rutikuiva?

Tai ehkä se vain tarvitsee lisää kosteutta? Siinä tapauksessa Hydra Végétal -tuotteemme ovat oikea valinta. Tutustu myös ihonhoitoa koskeviin artikkeleihimme, joista saat lisätietoa kosteutta kaipaavan ihon hoitoon.

Tai ehkä nyt onkin aika kuoria iho huolellisesti?

Säännöllinen kuorinta ja kosteuttava hoito lisäävät ihon heleyttä. Voit myös hemmotella ihoa kasvonaamiolla. Meiltä löydät erityyppiset naamiot ja kuorinnat.

Etkö ole varma omasta ihotyypistäsi?

Tutustu siis ihonhoito-oppaaseemme. Vastaa kolmeen nopeaan kysymykseen ja selvitä, mitkä ihonhoitosarjamme sopivat juuri sinun ihotyypillesi.

Meiltä löydät ihonhoitotuotteet niin iän merkkejä vastaan kuin nuorelle iholle. Löydät valikoimasta ihanteelliset tuotteet rasvoittuvalle ja sekaiholle, kuivalle iholle ja normaalille iholle. Kun olet löytänyt itsellesi parhaiten sopivan tuotesarjan, tutustu yllä oleviin tarjouksiin ja katso, mitkä tuotteet soveltuvat juuri sinun ihollesi.

Mikä on täydellisen kauniin ihon salaisuus?

Hemmottele ihoasi joka päivä sopivilla ihonhoitotuotteilla, jotta saisit edellytykset täydelliseen ihoon. Lue lisää ihonhoitoa käsittelevistä artikkeleistamme.

Mikä on sileän ja tasaisen ihon salaisuus?

Tutustu rasvoittuvalle ja sekaiholle sopiviin tasoittaviin Sébo Végétal -sarjan tuotteisiin.

Miten ongelmaihoa hoidetaan?

Finnit ja mustapäät eivät ole hauskoja, ja monet kärsivät niistä joskus. Tutustu artikkeliimme, josta saat vinkkejä ongelmaihon hoitoon.

Ovatko tuotteet vegaanisia?

Kyllä vain. Katso tuotesivulta, onko tuote vegaaninen. Muista myös tilata uutiskirjeemme! Saat tietoa kiinnostavista tarjouksista ja uutuustuotteista ensimmäisten joukossa koko vuoden ajan.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.