20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

Ravitseva hoito

Hoida kuivista hiuksista pehmeät ravitsevalla hoidolla. Yves Rocher'n kasvipohjaiset tuotteet ehkäisevät hiustesi kuivumista ja tekevät niistä vahvat.
4 tuote(tta) löytyi

Ravitseva hiustenhoito

Hiukset saattavat kuivua silloin tällöin ja tarvita ravitsevaa hoitoa, joka vaikuttaa syvällä hiuksissa. Tutkijamme ovat jo pitkään selvittäneet, mitkä kasvipohjaiset ainesosat ovat kaikkein ravitsevimpia. Valitsimme hiustenhoitotuotteidemme koostumuksiin muun muassa agaven, avokadon ja jojobaöljyn, jotka kosteuttavat hiuksia syvällä. Avokadoöljy sisältää runsaasti olennaisia rasvahappoja, jotka elvyttävät hiuskuitujen lipiditasapainoa ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta. Agaven fruktaanit aktivoivat* hiuspohjaa, jotta hiukset olisivat kauniimmat ja vahvemmat. (*In vitro -testit.) Valitse hiustesi hoitoon ravitseva hiusnaamio, sampoo ja hoitoaine, jotka tekevät hiuksista silkinpehmeät ja helposti kammattavat. Käytä hiusnaamiota kuiviin hiuksiin ennen sampoopesua tai märkiin hiuksiin sampoopesun jälkeen. Hiusten säännöllinen ravitseva hoito ehkäisee tehokkaasti hiustesi kuivumista.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin