20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

Puhdistava hoito

Puhdistava hoito tasapainottaa rasvoittuvia hiuksia. Yves Rocher'n kasvipohjaiset hiustenhoitotuotteet pitävät hiuksesi puhtaana pitkään.
1 tuote(tta) löytyi

Puhdistava hiustenhoito

Rasvoittuvat hiukset tarvitsevat puhdistavaa hoitoa näyttääkseen raikkailta ja kauniilta. Yves Rocher on jo vuosien ajan tutkinut ja selvittänyt tehokkaimpia kasvipohjaisia ainesosia, jotka pesevät hiuksesi hellävaraisesti hyvinvoiviksi ja kauniiksi. Puhdistava hiustenhoitosarjamme sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. Tuotteet tasapainottavat hiuspohjan talintuotantoa ja hillitsevät hiusten rasvoittumista. Lisäksi ne imevät hiuspohjasta ylimääräistä talia ja poistavat talia pitkäkestoisesti. Kauniiden hiusten perusta on hyvinvoiva hiuspohja. Lisäsimme siksi hiustuotteidemme koostumuksiin agaven fruktaaneja, jotka aktivoivat* hiuspohjaa, jotta hiukset olisivat kauniimmat ja vahvemmat. (*In vitro -testit). Koostumukset sisältävät myös nokkosuutetta, joka on tunnettu puhdistavista ja talia vastaan vaikuttavista ominaisuuksistaan. Puhdistava hoito antaa hiuksillesi pitkäkestoista puhtautta.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin