25 % ALENNUS VALINNAISESTA TUOTTEESTA tilaajalahjaksi koodilla 25JUNE. Voimassa 28.6. asti. Alennus vähennetään ensimmäisestä tuotteesta, jonka lisäät ostoskoriin. Ei koske settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Korjaava hoito antaa kuiville ja vaurioituneille hiuksille elinvoimaa. Yves Rocher'n kasvipohjaiset tuotteet tekevät hiuksistasi pehmeät ja vahvat.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Korjaava hiustenhoito

Jos hiuksesi ovat kuivat ja vaurioituneet ja tarvitsevat korjaavaa hoitoa, valitse hiustesi hoitoon tehokkaasti ravitsevat hiustenhoitotuotteet. Aurinko ja kylmyys sekä hiusten värjäys ja muotoilu vahingoittavat helposti hiuksia, minkä seurauksena hiuskuidut kaipaavat vahvistavaa ja korjaavaa hoitoa. Yves Rocher'n tutkijat ovat kehittäneet hiustenhoitotuotteita, joiden ravitsevat koostumukset ovat peräisin luonnon antimista. Agave, jojobaöljy ja avokado ovat kasvipohjaisia ainesosia, jotka ravitsevat hiuksia syvältä ja tekevät niistä pehmeät ja taipuisat. Kuluneet latvat ja kuivat hiukset katkeilevat helposti. Suojaa hiuksiasi ulkoisilta rasitteilta korjaavaan hoitoon tarkoitetun hiustenhoitosarjan tuotteilla. Meiltä löydät sampoon, hoitoaineen, hiusnaamion, hiusseerumin ja hiusvoiteen, jotka korjaavat hiuksiasi ja antavat niille syvähoitavaa ja ravitsevaa hoitoa. Korjaa hoito tekee hiuksistasi vahvat, hyvinvoivat ja silkinpehmeät.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat