ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Anti-Dandruff - Scalp Treatment Lotion
Hilseilevälle hiuspohjalle kehitetty hoitoneste sisältää luonnonmukaista piparminttua La Gacillysta. Se rauhoittaa hiuspohjaa ja poistaa hilsettä jo ensimmäisellä käyttökerralla.
Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä päivittäin kuivaan tai kosteaan hiuspohjaan ja hiero. Ei huuhdella.
Tulos: ehkäisee hilseen muodostumista 14 päivän ajan*.
*Kliininen testi, 31 henkilöä

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 68587

Tietoa kasvista

Luonnonmukainen piparminttu La Gacillysta

Hyvinvoivat ja hilseettömät hiukset

Hilse on hiuspohjasta irtoavaa ihosolukkoa. Päänahan hilseily voi johtua stressistä, huonosta ravinnosta, hormonaalisesta epätasapainosta tai omalle hiuspohjalle sopimattomista hoitotuotteista. Hilsettä on kahta tyyppiä: 
- Kuiva hilse: Tämä hilsetyyppi liittyy liialliseen talintuotantoon ja ihosolukon uudistumisen häiriintymiseen hiuspohjassa. Tämä hilsetyyppi muistuttaa valkoista jauhetta. Se ei kiinnity hiuspohjaan vaan putoaa hartioille. Kuivaa hilsettä esiintyy useimmiten henkilöillä, joiden hiuspohja on kuiva tai normaali.
- Rasvainen hilse: Tämä hilsetyyppi liittyy Malassezia furfur -hiivan liikakasvuun. Se hajottaa ihon talia ja aiheuttaa hiuspohjan hilseilyä. Hilse kiinnittyy tällöin hiuspohjaan hiutaleina, ja hiuspohja tuntuu usein kutiavalta ja ärtyneeltä. Hilseen poistaminen onkin tällöin erittäin tärkeää, jotta hiuspohja tuntuisi jälleen miellyttävältä.

Kasvipohjaisen kauneuden asiantuntijamme ovat valinneet ainutlaatuisen asiantuntemuksensa perusteella La Gacillyssa luonnonmukaisesti viljellyn piparmintun, jolla on raikastavia ominaisuuksia. Piparminttuvesi auttaa lieventämään hilseen aiheuttamaa epämukavaa tunnetta hiuspohjassa. Olemme lisänneet tämän itse kehittämämme ainesosan kahteen tuotteeseen, jotka auttavat poistamaan hilsettä ja ehkäisemään hilseen syntymistä.

Luonnonmukainen piparminttu La Gacillysta
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUALCOHOL DENAT.MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF WATERCAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDEPUNICA GRANATUM PERICARP EXTRACTMENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OILBUTYLENE GLYCOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINPANTHENOLXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCEPIROCTONE OLAMINECITRIC ACIDBENZOIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLLIMONENE10851v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Kysymykset & vastaukset
Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Kauniit ja puhtaat hiukset

Botanical Expertise - Hair

Kauniit ja puhtaat hiukset

Tutustu kauneusrutiiniin, joka hoitaa hiuksiasi hiuspohjasta latvoihin saakka.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.