This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
5 € alennus koodilla XMAS5,kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla XMAS10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 5.12. asti.
Yves Rocher
0
Rasvoittuvat hiukset tarvitsevat puhdistavia ja korjaavia hiustenhoitotuotteita. Yves Rocher'lta löydät hiustuotteet rasvoittuville hiuksille.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Tuotteet rasvoittuville hiuksille

Näytä enemmän

Rasvoittuvat hiukset on yleinen ongelma. Siksi olemmekin kehittäneet sampoon, joka säätelee talintuotantoa ja pitää hiuksesi raikkaina, ilmavina ja kauniina koko päivän. Jos sinulla on rasvoittuvat hiukset, sinun kannattaa tarkkailla hiustenpesurutiinejasi. Jos peset hiuksesi liian usein, hiuspohjasi voi tuntua nopeasti likaiselta. Yritä pidentää pesuväliä ja vältä koskettamasta hiuksiasi käsin. Rasvoittuville hiuksille kehitetty sampoomme ehkäisee hiusten rasvoittumista ja sisältää luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia, jotka hoitavat hiuksiasi hellävaraisesti. Täydennä sampoota rasvoittuvien hiusten hiusnaamiolla, joka imee hiuspohjasta ylimääräistä talia ja pitää hiuspohjan puhtaana pidempään. Levitä hiusnaamio hiuspohjaan ennen sampoopesua. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Yves Rocher on valinnut rasvoittuvien hiusten tuotteisiin nokkosuutteen, joka on tunnettu puhdistavista ja talia vastaan vaikuttavista ominaisuuksistaan. Saat parhaan tuloksen, kun käytät rasvoittuville hiuksille tarkoitettuja hiustenhoitotuotteita säännöllisesti.
  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat