ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Anti-Hair Loss - Fortifying Shampoo


Rasittuneille ja elottomille hiuksille kehitetty sulfaatiton* sampoo sisältää luomuagavea ja valkoista lupiinia. Se pesee hiukset hellävaraisesti, aktivoi hiuspohjaa ja jarruttaa hiustenlähtöä. Hiuksista tulee vahvemmat, paksummat ja elinvoimaisemmat.
*Ei sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja.

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 98437

Tietoa kasvista

Valkoinen lupiini, luonnonmukainen agave

Vahvat ja elinvoimaiset hiukset

Hiustenlähtö voi johtua useista syistä. Se voi olla alueittaista, tai hiuksia voi lähteä vähitellen kaikkialta. Hiustenlähtö liittyy usein liialliseen talineritykseen. Muita vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi stressi, väsymys, hormonit, perintötekijät tai vuodenajan vaihtelut. Päänahan hyvä verenkierto on tärkeä hiusten hyvinvointiin vaikuttava tekijä. Se tuo hiuksille niiden kehitykselle ja hyvinvoinnille olennaisia ravintoaineita ja happea. Pintaverenkierron muutokset rasittavat hiuksia ja vauhdittavat hiustenlähtöä. 

Hiustenlähtöä on olemassa kahta tyyppiä : 
- Tilapäistä hiustenlähtöä, joka aiheuttaa hiusten ohenemista.
- Pysyvää hiustenlähtöä, jolle on ominaista hiuskuitujen asteittainen oheneminen ja hiusten irtoaminen. 

Jos hiukset eivät uudistu, ne näyttävät ohuemmilta. Siksi onkin tärkeää jarruttaa hiustenlähtöä ja palauttaa tasapaino aktivoimalla hiuspohjaa.

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat yhdistäneet asiantuntemuksensa perusteella luonnonmukaisen Agave tequilanan ja valkoisen lupiinin. Valitsimme Agave tequilanan, joka sisältää runsaasti kasvin energianlähteenä toimivia fruktaaneja. Agaven fruktaanit vaikuttavat hiuspohjaan edistäen hiusten kasvamista vahvemmiksi. Fruktaanien kyky aktivoida hiuspohjaa* edistää hiusten ravinnonsaantia ja luo siten edellytykset hiusten vahvuudelle ja hyvinvoinnille.

Valkoisen lupiinin uute on valittu, sillä se sisältää runsaasti peptidejä. Uute jarruttaa hiustenlähtöä kahdella tavalla: se vähentää 5-alfareduktaasientsyymin toimintaa*, joka on tärkein syy periytyvään hiustenlähtöön. Lupiiniuute aktivoi hiuspohjaa ja hiuspohjan hapensaantia tukien siten hiusten kasvua ja jarruttaen hiustenlähtöä vauhdittavia mekanismeja.

*In vitro -testit

Valkoinen lupiini, luonnonmukainen agave
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUSODIUM METHYL COCOYL TAURATESODIUM COCOYL ISETHIONATECOCAMIDOPROPYL BETAINELAURYL GLUCOSIDEHYDROLYZED LUPINE PROTEINSODIUM BENZOATEPARFUM/FRAGRANCECITRIC ACIDGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINCOCO-GLUCOSIDEGLYCERYL OLEATEPOTASSIUM SORBATELIMONENELINALOOLSODIUM CHLORIDE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLGERANIOLTOCOPHEROL10822v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
TUNNE LUONNON VOIMA HIUKSISSASI

Haircare Botanical Solutions

TUNNE LUONNON VOIMA HIUKSISSASI

Tutustu kasvipohjaisiin ja sulfaatittomiin* hiustuotteisiin, joiden vaikuttavat ainesosat on valittu eri hiustyyppien tarpeiden perusteella. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat tuotteet ja nauti luonnon hoitavasta voimasta hiuksissasi.

*Eivät sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.