ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Gentle Nourishing Conditioner
Luonnonmukaista kastanjauutetta sisältävä hoitoaine sopii normaaleille ja kuiville hiuksille. Se selvittää hiuksia ja antaa hiuksille ravitsevaa hoitoa latvoja myöden tekemättä niistä raskaita. Hiuksista tulee pehmeät, taipuisat, kiiltävät ja helposti kammattavat.
Tulos: hiukset saavat ravitsevaa hoitoa 24 tunnin ajan*.
*Instrumentaalinen testi

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 65947

Tietoa kasvista

Luonnonmukainen kastanjauute

Auttaa rajoittamaan hiuskuitujen vaurioitumista ja säilyttämään hiuspohjan tasapainon.

Hiustyyppimme ja elämäntyylimme vaikuttavat pesukertojen tiheyteen. Toistuvat pesut voivat joskus aiheuttaa hiuspohjan ärsytystä, vähentää talintuotantoa ja muuttaa hiuskuituja siten, että hiuksista tulee kuivemmat. Hiukset voivat tällöin tuntua karheilta ja jäykemmiltä ja näyttää mattapintaisilta. Toistuviin pesuihin on siis hyvä ottaa käyttöön hellävarainen sampoo, joka auttaa rajoittamaan hiuskuitujen vaurioitumista ja säilyttämään hiuspohjan tasapainon. 
  
Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet ainutlaatuisen asiantuntemuksensa perusteella tähän normaaleille ja kuiville hiuksille sopivaan hellävaraiseen tuotesarjaan luonnonmukaisen kastanjauutteen, jolla on ravitsevia ominaisuuksia.

Luonnonmukainen kastanjauute
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEISOAMYL LAURATECASTANEA SATIVA (CHESTNUT) SEED EXTRACTPARFUM/FRAGRANCELACTIC ACIDBENZOIC ACIDPANTHENOLTOCOPHERYL ACETATEGLYCERINCITRIC ACIDXANTHAN GUMSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATE10828v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Kysymykset & vastaukset

Which active ingredients are found in the Gentle range? And what do they do?

Thanks to their unique knowledge of the botanical world, our botanical beauty® researchers have selected organic chestnut milk. They were fascinated by its nutritional properties. The chestnut tree is considered as a nourishing tree. They were inspired by its nutritive qualities and therefore included organic chestnut milk in a gentle range for normal to dry hair types.

Who is the Gentle range aimed at?

The gentle range has been formulated for all hair types.

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
TUNNE LUONNON VOIMA HIUKSISSASI

Haircare Botanical Solutions

TUNNE LUONNON VOIMA HIUKSISSASI

Tutustu kasvipohjaisiin ja sulfaatittomiin* hiustuotteisiin, joiden vaikuttavat ainesosat on valittu eri hiustyyppien tarpeiden perusteella. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat tuotteet ja nauti luonnon hoitavasta voimasta hiuksissasi.

*Eivät sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.