20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi AUG20 ostoskoriin. Voimassa 8.8. asti. Ei koske löytötori eikä settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
0
Hiustenhoitosetti on täydellinen lahja ystävälle tai vaikkapa itsesi hemmotteluun. Setit sisältävät erilaisia kasvipohjaisia tuotteita.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

SUMMER ON MY SKIN Monoï alk. 3 90

Osta nyt

Kasvipohjaiset hiustenhoitosetit

Olemme koonneet erilaisia hiustenhoitosettejä, joista löydät täydellisen yhdistelmän hiustenhoitotuotteita juuri sinun hiuksillesi. Tarvitsitpa tuotteita tietylle hiustyypille tai tiettyyn toivottuun tulokseen tai erikoistuotteita, täältä löydät valmiiksi kootut setit. Anna hiuksillesi uutta elinvoimaa ja hehkua saadaksesi niistä säteilevän kauniit. Tai mikset antaisi valmista settiä lahjaksi ystävälle? Hiustenhoitosettimme sisältävät esimerkiksi sampoon, hoitoaineen, hiusseerumin, hiusnaamion, hiusöljyn, kuorinnan hiuspohjalle, huuhteluetikan hiuksille tai tuuheuttavan hiussuihkeen. Hiustenhoitosetit sopivat sinulle, joka haluat tuuheuttavaa, ravitsevaa, korjaavaa, hiusväriä suojaavaa kiiltoa antavaa tai ilmansaasteilta suojaavaa hoitoa. Valmis hiustenhoitosetti säästää aikaa ja rahaa ja on täydellinen itsesi hemmotteluun tai lahjaksi läheiselle. Kaikki hiustenhoitosetit sisältävät kasvipohjaisia ainesosia sisältäviä tuotteita.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat