ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Coconut Body and Hair Oil

Nauti kookospähkinän sensuellista tuoksusta vartalo- ja hiusöljyssä. Mineraaliöljytön koostumus sisältää 98 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa. Vartalon iho ja hiukset saavat ravitsevaa hoitoa ja kookoksen lämpimän ja eksoottisen tuoksun.

Käyttö: sivele hiuksiin ja vartalolle tai käytä hierontaöljynä.

Til. nro: 40340

Tietoa kasvista
Kookospähkinä
Eksoottisen kookospähkinän aistillinen tuoksu
Yves Rocher’n valitsema maukas, raikas ja pehmeä kookospähkinä on täynnä hedelmälihaa ja kookosmaitoa. Se tarjoaa ihollesi hienostunutta ja sensuellia hemmottelua. Tyylikkäässä ja viehättävässä tuoksussa on suloisen aurinkoisia ja pehmeän metsäisiä vivahteita.
Kookospähkinä
Ainesosat

List of ingredients :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILARGANIA SPINOSA KERNEL OILCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OILMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILPARFUM/FRAGRANCECOUMARINHEXYL CINNAMAL10626v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje

Käyttö vartalolla: Sivele kuivalle iholle. Annostele pieni määrä öljyä kädelle ja lämmitä sitä kämmenten välissä. Hiero öljyä hellävaraisesti vartalolle, kunnes se on imeytynyt täysin. Öljy sopii myös hierontaöljyksi vartalon hierontaan. Käyttö hiuksissa: Levitä kuiviin tai kosteisiin hiuspituuksiin ja -latvoihin.
Pidätkö tuoksusta? Tutustu koko sarjaan!

Kysymykset & vastaukset

Do you test on animals?

We do not test and have never been in favor of animal testing, neither on our finished products nor on the ingredients they contain. Indeed, the brand committed very early in the fight against animal testing . Since 1989, Yves Rocher decided, pionneer on the cosmetic market, to stop testing on animals for its finished products, and to replace by alternative methods.

Why did you choose plastic for your packs and not glass for instance?

We have chosen 100% recycled plastic (for the bottles) and recyclable plastic for our products, because the carbon impact is much lower than for glass. Moreover, for use in the bathroom and shower, plastic is safer.

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Nautintoja luonnosta

Bain de Nature

Nautintoja luonnosta

Täydellinen sarja kasvipohjaisia kauneustuotteita luonnosta sinun ihosi parhaaksi.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.