ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Detoxifying Scrub - Scalp

Kaikille hiustyypeille: kuorii hiuspohjaa ja antaa detox-vaikutuksen. Moringan siemeniä sisältävä kuorinta-aine kuorii hiuspohjan ja antaa detox-vaikutuksen hellävaraisesti. Kun epäpuhtaudet poistuvat, hiuspohja voi hengittää, ja se tuntuu hyvinvoivalta. Hiukset alkavat tuntua kevyiltä.

Käyttö: Kastele hiukset ja levitä kuorinta-ainetta hiuspohjaan 1–2 kertaa viikossa ennen sampoopesua. Hiero hellävaroen ja huuhtele huolellisesti. Kuorinta-aine sopii käytettäväksi pelkästään tai ennen yhtä neljästä minihiusnaamiosta. Siten saat räätälöidyn hoito-ohjelman, joka vastaa juuri omia tarpeitasi.

Edut: Kevyt, silikoniton koostumus. Kuorivat rakeet ovat 100 % luonnollisia, ja tuote saattaa siksi sisältää mustia rakeita.

Ihotautilääkärin valvonnassa testattu koostumus

Käyttäjätesti: 81 % koki, että hiuspohja voi hengittää* 85 % koki, että hiuspohjan tasapaino säilyy* 78 % koki, että hiuspohja tuntuu hyvinvoivalta* 78 % koki, että epäpuhtaudet poistuvat hiuspohjasta* *Käyttäjätesti, 27 naista

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 20082

Tietoa kasvista

Moringan siemenet

Kuorinta hiuspohjalle ilman epäpuhtauksia vastaan

Moringan siemeniä käytetään erityisesti veden puhdistamiseen luonnollisella tavalla. Moringan siemenet sisältävät peptidejä, joilla on kyky sitoa epäpuhtauksia. Siemenillä on positiivinen varaus, ja ne sitovat siksi epäpuhtauksia sameasta vedestä. Siten vesi neutralisoituu, epäpuhtaudet vajoavat pohjalle ja puhdas vesi voidaan kaataa talteen. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet moringan, koska se poistaa hiuksista epäpuhtauksia samalla periaatteella kuin vedestäkin. Moringan siemenet puhdistavat hiuspohjaa, joten hiuksista tulee ilmavammat ja kauniin kiiltävät.

Moringan siemenet
Ainesosat

List of ingredients :

SODIUM CHLORIDEAQUA/WATER/EAUSODIUM LAURETH SULFATEGLYCERINMETHYLPROPANEDIOLCOCAMIDE MIPAGLYCERYL STEARATECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILSTEARIC ACIDPALMITIC ACIDLAURYL GLUCOSIDEPARFUM/FRAGRANCEETHYLHEXYLGLYCERINFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINGELLAN GUMCITRIC ACIDLIMONENEMALTODEXTRINMORINGA PTERYGOSPERMA/OLEIFERA SEED EXTRACTSODIUM FERROCYANIDETOCOPHEROL10710v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan

Kauniit ja puhtaat hiukset

Botanical Expertise - Hair

Kauniit ja puhtaat hiukset

Tutustu kauneusrutiiniin, joka hoitaa hiuksiasi hiuspohjasta latvoihin saakka.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.