ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Pure Detox - Detoxifying Vinegar Rinsing Lotion
Moringaa sisältävä huuhteluetikka sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille. Se poistaa epäpuhtauksia, jotka tekevät hiuksista samean väriset. Hiuskuidut saavat detox-hoitoa, ja hiuksista tulee kiiltävät ja ilmavat.
Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä hiuksiin ennen viimeistä huuhtelua ja huuhtele vedellä. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti.
Tulos: poistaa kaksinkertaisen määrän epäpuhtauksia pelkällä vedellä huuhteluun verrattuna*.
*Instrumentaalinen testi

page.cart.product.format Pullo

Til. nro: 56774

Tietoa kasvista

Punalevä (Asparagopsis armata)

Ihanan raikkaat ja puhtaat hiukset

Ilmassa on yhä enemmän epäpuhtauksia, jotka ovat peräisin esimerkiksi tupakansavusta, sateesta, pölystä ja mikrohiukkasista. Ne rasittavat erityisesti ihoa mutta vaikuttavat myös hiusten ulkonäköön, sillä ne häiritsevät hiuspohjan tasapainoa ja kuormittavat hiuspohjaa. Suora seuraus on hiuspohjan nopea rasvoittuminen ja hiusten tuntuminen raskailta. Epäpuhtaudet vaikuttavat myös hiusten sävyyn ja himmentävät niiden kiiltoa.

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet ainutlaatuisen asiantuntemuksensa perusteella tuotesarjaan puhdistavan bretagnelaisen levän. Punalevälajiketta kutsutaan ranskaksi ”Neptunuksen harppuunaksi”, sillä levässä on koukkumaisia ulokkeita, joiden ansiosta se voi takertua alusten runkoihin. Levät ovat kulkeneet tämän ominaisuuden ansiosta valtamerien halki, ja tutkijamme löysivät niitä Bretagnen rannikolta Ouessantin saaren lähistöltä. Levän puhdistava vaikutus perustuu sen kykyyn jarruttaa talintuotantoa. Hiuksista tulee ilmavat ja raikkaat, kun ylimääräinen tali ja epäpuhtaudet poistuvat.

Punalevä (Asparagopsis armata)
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUDECYL GLUCOSIDELACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCEASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACTBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINESORBIC ACIDACETIC ACIDGLYCERINLIMONENE|AQUA/WATER/EAULAURETH-10MORINGA PTERYGOSPERMA/OLEIFERA SEED EXTRACTPARFUM/FRAGRANCEPEG-40 HYDROGENATED CASTOR OILLACTIC ACIDCETRIMONIUM CHLORIDEZINC GLUCONATEACETIC ACIDFRUCTOOLIGOSACCHARIDESLIMONENESCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTBENZYL ALCOHOLINULINMALTODEXTRIN78v1

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
TUNNE LUONNON VOIMA HIUKSISSASI

Haircare Botanical Solutions

TUNNE LUONNON VOIMA HIUKSISSASI

Tutustu kasvipohjaisiin ja sulfaatittomiin* hiustuotteisiin, joiden vaikuttavat ainesosat on valittu eri hiustyyppien tarpeiden perusteella. Löydä itsellesi täydellisesti sopivat tuotteet ja nauti luonnon hoitavasta voimasta hiuksissasi.

*Eivät sisällä pinta-aktiivisia sulfaatteja.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.