ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Purifying Mask - Roots

Rasvoittuville hiuksille: imee hiuspohjasta ylimääräistä talia ja puhdistaa hiusjuurta pitkäkestoisesti. Käytä nokkosuutetta sisältävää hiusnaamioita ennen sampoopesua. Se imee hiuspohjasta ylimääräisen talin, joten hiuksia ei tarvitse enää pestä aivan yhtä usein. Hiuspohja nimittäin puhdistuu pitkäkestoisesti. Hiuksista tulee ilmavat ja kauniin kiiltävät, ja ne pysyvät puhtaina pidempään.

Käyttö: levitä hiuspohjaan kaksi kertaa viikossa ennen sampoopesua. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Käytä hiusnaamiota pelkästään tai kolmen muun hiusnaamion ja kuorinnan lisäksi. Siten saat räätälöidyn hoito-ohjelman, joka vastaa juuri omia tarpeitasi.  

Edut: silikoniton savinaamio on helppo levittää hiuspohjaan. Ihotautilääkärin valvonnassa testattu koostumus. Käyttäjätesti: 96 % koki, että naamio imee hiuspohjasta välittömästi ylimääräistä talia* 92 % koki, etteivät hiukset rasvoitu yhtä nopeasti kuin ennen* 92 % koki, että hiuspohja puhdistuu välittömästi* *Käyttäjätesti, 26 naista

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 19369

Tietoa kasvista

Nokkosuute

Imee hiuspohjasta talia

Nokkosuute on tunnettu tasapainottavista vaikutuksistaaan ja tehokkuudestaan hilsettä vastaan. Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet tämän ainesosan, koska sillä on kyky puhdistaa hiuspohjaa ja hiuskuituja.

Nokkosuute
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUKAOLINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATECETYL ALCOHOLBENTONITEGLYCERINMICACETEARYL ALCOHOLDECYL GLUCOSIDEBENZYL ALCOHOLPANTHENOLXANTHAN GUMPARFUM/FRAGRANCECETEARETH-33QUARTZCAPRYLYL GLYCOLFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINCAPRYLHYDROXAMIC ACIDCITRIC ACIDURTICA DIOICA (NETTLE) LEAF EXTRACTSODIUM BENZOATEPOTASSIUM SORBATE10165v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
Kauniit ja puhtaat hiukset

Botanical Expertise - Hair

Kauniit ja puhtaat hiukset

Tutustu kauneusrutiiniin, joka hoitaa hiuksiasi hiuspohjasta latvoihin saakka.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.