ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Nourishing Mask - Lengths

Kuiville hiuksille: antaa tehokkaasti ravitsevaa hoitoa ja tekee hiuksista pehmeät. Avokadoöljyä sisältävä hiusnaamio ravitsee hiuspituuksia tehokkaasti ja suojaa hiuksia kuivumiselta tekemättä niistä rasvaisia tai raskaita. Hiuksista tulee pehmeät, kimmoisat ja kauniin hehkuvat.

Käyttö: Levitä hiuspituuksiin sampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa kolme minuuttia ja huuhtele.
Käytä hiusnaamiota pelkästään tai kolmen muun hiusnaamion ja kuorinnan lisäksi. Siten saat räätälöidyn hoito-ohjelman, joka vastaa juuri omia tarpeitasi.

Edut: kevyt ja voidemainen geelikoostumus on silikoniton ja antaa sekä ravitsevaa hoitoa että kevyen ja ilmavan tunteen.

Ihotautilääkärin valvonnassa testattu koostumus Käyttäjätesti: 92 % koki, että hiukset saavat ravitsevaa hoitoa tuntumatta raskailta* 92 % koki, että hiuksista tulee taipuisat* 88 % koki, että hiuspituuksista tulee vähemmän karheat ja niiden pehmeys palautuu* *Käyttäjätesti, 25 naista

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 18040

Tietoa kasvista

Avoḱadoöljy

Ravitsee ja suojaa hiuksia tehokkaasti kuivumiselta

Muinaisen Egyptin faaraot käyttivät avokadoa sen monien hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. Avokado sisältää runsaasti ravintoaineita ja koostuu pääasiassa välttämättömistä rasvahapoista, vitamiineista ja hivenaineista. Välttämättömien rasvahappojen ansiosta avokadoöljy sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä hiusten tasapainon kannalta. Lisäksi avokadoöljyssä on luonnollisesti korkea E-vitamiinipitoisuus, joka antaa öljylle tärkeitä antioksidanttisia ominaisuuksia ja auttaa säilyttämään rasvahapot.

Avoḱadoöljy
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLSTEARYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEBEHENTRIMONIUM CHLORIDECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILISOPROPYL MYRISTATEPERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OILISOPROPYL ALCOHOLPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINCITRIC ACIDBENZYL ALCOHOLLIMONENE10153v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan

Kauniit ja puhtaat hiukset

Botanical Expertise - Hair

Kauniit ja puhtaat hiukset

Tutustu kauneusrutiiniin, joka hoitaa hiuksiasi hiuspohjasta latvoihin saakka.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.