20% ALENNUS koko tilauksestasi! Merkitse alennuskoodi NOV20 ostoskoriin. Voimassa 16.11. asti.

Hiusnaamiot

Anna hiuksillesi kosteutta ja ravitsevaa hoitoa käyttämällä hiusnaamiota. Täältä löydät eri hiustyypeille sopivat hoitavat hiusnaamiot.
6 tuote(tta) löytyi

Hoitavat hiusnaamiot

Hiusnaamio kosteuttaa ja ravitsee hiuksia, muttei kuitenkaan latista niitä. Kaikki hiusnaamiomme sisältävät luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia, kuten avokadoa ja muita kasveja, jotka hoitavat hiuksiasi erittäin tehokkaasti. Hiukset altistuvat päivittäin ulkoisille rasitteille, jotka voivat vaurioittaa hiuksiasi. On itsestään selvää, että hiukset voivat hyvin, kun hoidat niitä hyvällä ja hoitavalla sampoolla ja hoitoaineella. Mutta välillä hiuksesi kaipaavat myös ylimääräistä hemmottelua. Meiltä löydät hiusnaamiot kaikille hiustyypeille ja erilaisiin hiusten tarpeisiin. Tutustu hiustenhoitotuotteidemme valikoimaan ja löydä hiusnaamiot, jotka sopivat juuri sinun hiuksillesi. Ehkäpä hiuksesi kaipaavat korjaavaa, ravitsevaa tai syvähoitavaa hoitoa. Ravitseva hiusnaamio suojaa hiuksia kuivumiselta, ja sitä onkin hyvä käyttää säännöllisesti, jotta hiuksista tulee vahvat ja hyvinvoivat. Levitä hiusnaamio kosteisiin hiuksiin joko ennen sampoopesua tai sen jälkeen. Anna hiusnaamion vaikuttaa etenkin hiusten pituuksissa 3–10 minuuttia, ennen kuin huuhtelet sen vedellä.
Yksityisyyden suojaa, tietojen luottamuksellisuutta ja evästeiden käyttöä koskevat asetukset
Yves Rocher käyttää ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi ja antaakseen henkilökohtaisia tarjouksia.
Klikkaa tästä lisätietoihin