25 % ALENNUS VALINNAISESTA TUOTTEESTA tilaajalahjaksi koodilla 25JUNE. Voimassa 28.6. asti. Alennus vähennetään ensimmäisestä tuotteesta, jonka lisäät ostoskoriin. Ei koske settejä.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 
Yves Rocher
Hoida hiuksiasi kasvipohjaisilla hiustenhoitotuotteilla. Panosta hiustyypillesi sopivaan hiustenhoitoon saadaksesi kauniit ja hyvinvoivat hiukset.
Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Palasampoo + rasia 11 90 (198,33/l) (15,80)

Tilaa heti

Kasvipohjainen hiustenhoito

Hiustenhoitoon tulee valita tuotteet hiustyypin ja hiusten tarvitseman hoidon mukaan. Meiltä löydät sampoot, hoitoaineet, hiusnaamiot, muotoilutuotteet, hoitotuotteet ja erilaiset erikoistuotteet juuri sinun hiustyypillesi ja sinun hiustesi tarpeisiin. Ehkäpä hiuksesi tarvitsevat ravitsevaa, tuuheuttavaa, korjaavaa tai kiiltoa antavaa hoitoa. Tai ehkäpä haluat hiustenhoitotuotteita, jotka suojaavat hiuksia ilmansaasteilta. Kaikki hiustenhoitotuotteemme sisältävät kasvipohjaisia ainesosia, jotta voimme tarjota hiuksillesi parasta hoitoa juuri sinun hiustesi tarpeisiin. Hiusten ja hiuspohjan hoitaminen laadukkailla hiustenhoitotuotteilla on tärkeää hiusten hyvinvoinnin kannalta. Aivan kuten kasvit tarvitsevat ravinteita kasvaakseen, myös hiukset kaipaavat ravitsevaa hoitoa. Uudet hiustenhoitotuotteemme sisältävät luonnonmukaista agavea, joka ravitsee ja kosteuttaa hiuspohjaa ja antaa hiuksille uutta elinvoimaa ja hehkua. Tarjoamme luonnonmukaista hiustenhoitoa kaikille hiustyypeille.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat