ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus
Repair - Restoring Mask
Luonnonmukaista jojobaöljyä sisältävä hiusnaamio elvyttää hiuskuituja latvoja myöden antaen niille korjaavaa, vahvistavaa ja ravitsevaa hoitoa. Hiuslatvojen pinta sulkeutuu ja hiuksista tulee vastustuskykyisemmät, pehmeämmät ja kiiltävämmät.
Käyttö: Levitä pestyihin ja kuivaksi puristettuihin hiuksiin, erityisesti hiuspituuksiin ja -latvoihin. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia. Huuhtele.
Tulos: hiuksista tulee 50 kertaa vastustuskykyisemmät*, ja hiuskuidut elpyvät.
*Instrumentaalinen testi, vastustuskyky mekaanisia vaurioita vastaan

page.cart.product.format Putkilo

Til. nro: 51692

Tietoa kasvista

Luonnonmukainen jojobaöljy

Korjaavat vaurioituneita hiuskuituja

Hiusvauriot voivat johtua sekä hiuksen omasta rakenteesta että erilaisista ulkoisista rasitteista. Esimerkiksi liiallinen harjaaminen, lämpölaitteet, kemialliset käsittelyt ja toistuvat värjäykset voivat rasittaa hiuksia. Ne horjuttavat hiusten vastustuskykyä, aiheuttavat vaurioita ja tekevät hiuksista hauraat ja karheat. Hiukset myös reagoivat silloin helpommin ulkoisiin ärsykkeisiin ja haarautuvat nopeammin. Lisäksi hiusten pinta haurastuu, jolloin hiukset alkavat näyttää samean värisiltä.

Kasvipohjaisen kauneuden tutkijamme ovat valinneet asiantuntemuksensa perusteella jojobapensaan, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Luonnonmukainen jojoba sisältää runsaasti vahvistavaa öljyä. Öljyssä on runsaasti esimerkiksi omega-6 ja omega-9-rasvahappoja, ja sen koostumus muistuttaa ihon omaa talia. Öljy antaa kuiville ja pörröisille hiuksille tehokkaasti ravitsevaa hoitoa elvyttäen niiden pehmeyttä ja kiiltoa. Runsas öljy korjaa vaurioituneita hiuksia ja vahvistaa niiden vastustuskykyä tulevien rasitteiden varalta.

Luonnonmukainen jojobaöljy
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILBRASSICAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEC13-15 ALKANESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILCITRIC ACIDPHOSPHOLIPIDSPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINBENZOIC ACIDGLYCERIN10840v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje
Kysymykset & vastaukset
Arvostelut

Suorita kauneusrituaali

tutustu tuotesarjaan
Kauniit ja puhtaat hiukset

Botanical Expertise - Hair

Kauniit ja puhtaat hiukset

Tutustu kauneusrutiiniin, joka hoitaa hiuksiasi hiuspohjasta latvoihin saakka.

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.