ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Kuvaus

Anti-Wrinkle Plumping Night Care

Iho tuntuu saaneen ravitsevaa, silottavaa ja täyteläistävää hoitoa jo ensimmäisenä aamuna. Iho alkaa vähitellen näyttää kiinteämmältä. Kuuden viikon käytön jälkeen myös näkyvimmät rypyt täyttyvät.  

Käyttö: levitä täyteläistä voidetta kasvoille iltaisin.

Koostumus: Voide tuntuu iholla pehmeältä. Parannettu koostumus antaa iholle sileyden tunteen.

Ice Plant ja hyaluronihappo
Biotieteellinen innovaatiomme sisältää kaksi biopohjaista ainesosaa, jotka vaikuttavat ryppyjä vastaan:
Ice Plant* -uute aktivoi luonnollista hyaluronihapon tuotantoa** ja siten myös ryppyjen täyttymistä***.
Biofermentaatiosta peräisin oleva hyaluronihappo edistää ihon kosteutta ja vaikuttaa siten ryppyjä ja juonteita vastaan.

Käyttämämme Ice Plant on peräisin omilta agroekologisilta viljelmiltämme La Gacillysta. Korjaamme kasvin sadon kerran vuodessa, kun se on tuore ja sisältää mahdollisimman paljon vaikuttavia molekyylejä.
Yves Rocher’n tutkijat ovat kehittäneet tekniikan kasvien kryokäsittelyyn. Ice Plant -uute erotetaan kasvista matalassa pakkaslämpötilassa, jolloin vaikuttavat ainesosat ja hoitava voima voidaan ottaa talteen vastakerätystä kasvista mahdollisimman tiivistettyinä ja koskemattomina. Tämä ainutlaatuinen patentoitu menetelmä on tuottanut uuden kasvipohjaisen uutteen, joka on 100 % tuore ja sisältää kaikki alkuperäiset tehoaineet. Uute myös imeytyy ihoon helposti eikä sisällä säilöntäaineita. Käyttämämme Ice Plant on UEBT-sertifioitu****.

Koostumus on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
*Jääpäivikki
**In vitro -testit
***3 patenttia Ranskassa
****The Union for Ethical BioTrade

Til. nro: 97543

Tietoa kasvista

Ice Plant -uute

Ice Plant* -uute aktivoi luonnollista hyaluronihapon tuotantoa** ja siten myös ryppyjen täyttymistä***.

Käyttämämme Ice Plant on peräisin omilta agroekologisilta viljelmiltämme La Gacillysta. Korjaamme kasvin sadon kerran vuodessa, kun se on tuore ja sisältää mahdollisimman paljon vaikuttavia molekyylejä.
Yves Rocher’n tutkijat ovat kehittäneet tekniikan kasvien kryokäsittelyyn. Ice Plant -uute erotetaan kasvista matalassa pakkaslämpötilassa, jolloin vaikuttavat ainesosat ja hoitava voima voidaan ottaa vastakerätystä kasvista talteen mahdollisimman tiivistettyinä ja koskemattomina. Tämä ainutlaatuinen patentoitu menetelmä on tuottanut uuden kasvipohjaisen uutteen, joka on 100 % tuore ja sisältää kaikki alkuperäiset tehoaineet. Uute myös imeytyy ihoon helposti eikä sisällä säilöntäaineita. *Jääpäivikki

Ice Plant -uute
Ainesosat

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMYRISTYLMYRISTATEBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERPENTYLENEGLYCOLSESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOILBEHENYLALCOHOLACACIASENEGALGUMAMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VPCOPOLYMERMETHYLGLUCOSESESQUISTEARATEMESEMBRYANTHEMUMCRYSTALLINUMEXTRACTAPHLOIATHEIFORMISLEAFEXTRACTPROPANEDIOLSODIUMPOLYACRYLATEHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEETHYLLINOLEATESODIUMSTEAROYLGLUTAMATE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYLGLYCOLLECITHINCITRICACIDSODIUMHYALURONATETRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATEALGINICACIDLINALOOLSILANETRIOLGERANIOLPROPYLGALLATE10959v0

Lue lisää sitoumuksistamme ja tuotteidemme koostumuksista täältä: #MeKerromme>

Saat sanastosta lisätietoa ainesosistamme

*Ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa
*Synteettisiä ainesosia

Käyttöohje

Levitä täyteläistä voidetta kasvoille iltaisin.

Arvostelut
tutustu tuotesarjaan
Filler Végétal

Filler Végétal

Filler Végétal

Tehokas kasvipohjainen tiiviste ryppyjä vastaan

katso tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.