ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

MAKSAMINEN/LASKUTUS

LASKU
Kun tilaat tuotteita, saat paketissasi laskun ja sille vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Yli 50 euron arvoiset tilaukset edellyttävät maksua luottokortilla. Pidätämme oikeuden toimittaa poste restante- ja postilokero-osoitteelliset tilaukset sekä tilaukset tilapäisiin osoitteisiin postiennakolla. Pidätämme oikeuden toimittaa tilauksen postiennakolla myös maksuhäiriötilanteessa harkintamme mukaan. Samoin pidätämme oikeuden rajoittaa avoimien laskujen määrää. Maksuhuomautuksen lähettämisestä veloitamme sekä kulut että viivästyskoron. Pidätämme oikeuden myös hinnanmuutoksiin.
KORTTIMAKSU
Korttimaksut käsittelee maksukumppanimme Paynova.

Varainsiirrot asiakkaan ja Yves Rocher'n sekä Yves Rocher'n ja Paynovan välillä tapahtuvat suojatussa yhteydessä (SSL/HTTPS). Kortinmyöntäjän vastuu kortin luvattomasta käytöstä on voimassa. Paynova suojaa korttinumerosi ja henkilötietosi eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Paynova ei koskaan tallenna korttinumeroasi.

Lisätietoja Paynovasta saat täältä.
VERKKOPANKKI
Verkkopankkimaksut käsittelee maksukumppanimme Paynova.

Varainsiirrot asiakkaan ja Yves Rocher'n välillä, Yves Rocher'n ja Paynovan välillä sekä pankin ja Paynovan välillä tapahtuvat suojatussa yhteydessä (SSL/HTTPS). Pankin vastuu pankkitilin luvattomasta käytöstä on voimassa. Paynova suojaa pankkitilitietosi ja henkilötietosi eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Paynova ei koskaan tallenna tilinumeroasi.

Lisätietoja Paynovasta saat täältä.
Kysymykset & vastaukset
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.