ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

ASIAKASTILI

Olen postimyyntiasiakas, miten teen ostoksia verkkokaupassa?
Aloita verkkokaupassa asiointi klikkaamalla linkkiä ”Luo asiakastili” vaikka olisit aiemmin tilannut tuotteita postissa saapuneiden tarjouskirjeiden avulla. Täytä kaikki vaaditut kentät, jolloin tietosi yhdistetään jo olemassa oleviin asiakastietoihisi asiakasrekisterissämme.
Miten luon asiakastilin?

Voit avata asiakastilin klikkaamalla linkkiä ”Luo asiakastili” kotisivun vasemmassa yläreunassa tai klikkaa tästä.

Rekisteröidy asiakkaaksi täyttämällä avautuva lomake. Paina lopuksi kohdasta ”Vahvista”.

Miten päivitän sähköpostiosoitteeni tai muita tietoja asiakastililläni?

Kirjaudu asiakastilillesi ja klikkaa kohdasta ”Oma sivuni” sivun oikeassa yläreunassa. Valitse seuraavaksi "Asiakastilini”. Kohdassa ”Henkilötiedot” voit vaihtaa vanhan sähköpostiosoitteesi tilalle uuden tai tehdä muita muutoksia. Muista klikata lopuksi ”Vahvista”, jotta muutos päivittyisi.

Huomio: kun muutat sähköpostiosoitteesi, myös sisäänkirjautumisen käyttäjätunnuksesi muuttuu. Ilmoita mielellään myös asiakaspalveluumme asiakastilillä tekemistäsi muutoksista, jotta ne päivittyisivät myös asiakasnumerosi tietoihin.

Olen muuttanut ja päivittänyt osoitteen asiakastililläni. Tarvitseeko minun ilmoittaa osoitteenmuutos asiakaspalveluun?
Pyydämme ilmoittamaan meille asiakastilillä tekemistäsi osoitteen- ja muista muutoksista, jotta muutokset päivittyisivät myös asiakasnumerollesi.
Olen yrittänyt kirjautua asiakastililleni useita kertoja siinä onnistumatta ja nyt asiakastilini on suljettu. Mitä teen?
Asiakastilisi aktivoituu uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Odota siis hetki ja yritä sitten uudelleen. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme aktivoida tilisi uudelleen ja tarvittaessa antaa sinulle uuden salasanan.
Miten toimin jos olen unohtanut salasanani?
Voit tilata uuden salasanan kotisivulla kohdassa ”Oma sivuni”. Klikkaa kohtaa” Unohditko salasanasi? Kirjoita sähköpostiosoitteesi avautuvaan kenttään. Lähetämme salasanan sinulle sähköpostitse.
Kysymykset & vastaukset
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.