ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

FAMILLE BIO

LUOMUSERTIFIOITUA VARTALONHOITOA KOKO PERHEELLE

5 tuote(tta) löytyi
FAMILLE BIO

Famille BIO on koko perheen* luomusertifioitu ihon- ja vartalonhoitosarja, jonka vaikuttava ainesosa on luonnonmukainen omena. Yhteistyössä bretagnelaisten siiderin valmistajien kanssa otamme talteen siiderin valmistuksessa syntyvän kierrätysaineksen ja hyödynnämme omenoiden jäänteiden sisältämät ravitsevat ainesosat. Näin omenat saavat uuden elämän sen sijaan, että ne hävitettäisiin.

*Yli 3-vuotiaille

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Famille BIO - luomusertifioitua vartalonhoitoa koko perheelle

Familie BIO on luomusertifioitu koko perheen vartalonhoitosarja. Se sisältää luonnonmukaisesta omenasta peräisin olevia ainesosia, jotka tuovat iholle kosteutta, kuituja, mineraaleja ja polyfenoleita sekä suloisen omenan tuoksun. Tuotteet on kehitetty herkälle iholle käyttömukavuudesta, tehokkuudesta ja tuloksesta tinkimättä.

Mottomme on luonnonvarojen hyödyntäminen horjuttamatta ympäristön tasapainoa. Famille BIO -tuotteissa käytetyt luonnonmukaiset omenat ovat peräisin bretagnelaisista siideriä valmistavista yrityksistä. Hyödynnämme omenoiden jäämiä ja otamme talteen ravitsevia ja hyväätekeviä ainesosia siiderinvalmistusprosessin jälkeen. Ylijäämämateriaalia ei siis heitetä pois, vaan se saa uuden elämän hellävaraisissa, kosteuttavissa ja hyväätekevissä tuotteissa, jotka sopivat koko perheelle.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Muut kategoriat
Tuote on lisätty toivelistaan.Katso toivelista.