5 € alennus koodilla APR5, kun tilauksesi on 25 € tai10 € alennus koodilla APR10, kun tilauksesi on 39 €. Voimassa 13.4. asti.
Juuri nyt POSTIKULUT 0 €
Yves Rocher

Couleurs Nature

82 tuote(tta) löytyi

Couleurs Nature -sarjasta löydät kasvimaailman inspiroimat meikit. Poimi niiden joukosta ripsivärit, kynsilakat, huulipunat ja luomivärit.

Lajitteluperuste
Lajitteluperuste
Olennaisin ensin
Suosituin ensin
Nimen mukaan (A–Ö)
Nimen mukaan (Ö–A)
Edullisin ensi
Kallein ensi

Couleurs Nature - kasvien inspiroimat meikit

Couleurs Nature -sarjan meikit hehkuvat upeasti kaikissa luonnon väreissä. Kasvimaailman innoittaman meikkikokoelman sävyvalikoima on todella laaja, joten löydät omat suosikkisi varmasti. Ilmaise itseäsi, leikittele ja kokeile erilaisia meikkejä, jotka tuovat niin arkeen kuin juhlaankin suloisen luksuksen tunteen. Onko valintasi tänään voimakasvärinen kynsilakka, tuuheuttava ripsiväri, hoitava huulipuna vai virheettömän ihon antava meikkivoide? Korosta luonnollista kauneuttasi meikeillä ja tuo elämään juuri sopivasti säihkettä. On tärkeää valita meikit, jotka ovat hyviä niin sinulle kuin ympäristöllekin. Tuotesarjan vaikuttavat ainesosat ovat kasvipohjaisia, ja jopa 88 % Yves Rocher’n meikeistä on täysin vegaanisia. Meikit sisältävät kirsikkaöljyä, karitevoita, kameliaöljyä, vuohennokan juurta, damaskonruusua, karnaubavahaa ja riisiuutetta. Couleurs Nature -meikkisarja on varma valinta kaikkiin tilanteisiin.

Näytä enemmän

  • 100% kasvipohjaiset
    ainesosat

  • 60 hehtaarin of
    luomuviljelmät

  • Ekosuunnitellut tuotteet

Näytä enemmän