HYVÄÄ OLOA
Hierontaöljy
Zoomaa tuotetta
Tradition de Hammam

Hierontaöljy, 100 ml

Oriental Massage Elixir

Itämaisessa hierontaeliksiirissä yhdistyvät luonnonmukaisen arganöljyn hoitavat ominaisuudet ja luonnonmukaisen ruusun eteerisen öljyn rentouttavat ominaisuudet. Lämmitä öljyä aluksi kämmenten välissä itämaiseen tapaan. Aloita hieronta jaloista, etene kohti selkää ja sitten vatsapuolelta niskaan saakka hitain liikkein. Ihosta tulee silkinpehmeä ja hehkeä. Hurmaava itämainen tuoksu viipyilee iholla pitkin päivää.

Arganöljy tunnetaan ihoa hellivistä ominaisuuksistaan.
Se onkin itämaisten naisten kauneuden tarkoin vaalittu salaisuus. Arganin hedelmät kuivatetaan auringossa, hedelmäliha irrotetaan ja siemenet kerätään talteen. Öljy puristetaan Marokossa vielä nykyäänkin käsityönä täysin luonnonmukaisin menetelmin. Yves Rocher'n tutkijat ovat valinneet tuotesarjaan tämän öljyn, jotta saisit nauttia kaikista sen uudistavista ja hoitavista ominaisuuksista luonnollisessa muodossa.

- Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
- Kasvipohjaisia aineosia: luonnonmukainen marokkolainen arganöljy, luonnonmukainen ruusun eteerinen öljy, kopraöljy, auringonkukkaöljy, risiiniöljy ja maissiöljy.

+: Ambrantuoksuinen hierontaöljy pitkään hierontatuokioon. Sisältää luonnonmukaista ruusun eteeristä öljyä, joka tekee ihosta kauniin ja pehmeän.
picto--40%
17,90€ Normaalihinta
29,90€
image-71283

Til.nro: 71283
:
Varastossa
Pullo: 100 ml hinta 1 l:  179,00€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu