Ravintoisä
Ravintolisä
Zoomaa tuotetta
yves rocher
AINEOSAT
magnesiumoksidi, kaakaopavun uute (Theobroma cacao L.) (magnesiumfosfaatti); kasvipohjainen kapseli (pintakäsittelyaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa) kantaja-aine: maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti, talkki, piidioksidi, maltodekstriini, B6-vitamiini.
KÄYTTÖOHJE:
2 kapselia päivässävesilasillisen kera.

MILLOIN TARVISET LISÄÄ MAGNESIUMIA?
• Merkkejä magnesiumin puutteesta voivat ollaväsymys, ärtymys, päänsärky, nukahtamisvaikeudetja jännittynyt olo.
• Vinkki: älä odota oireiden ilmestymistä, vaanaloita MAGNESIUM 300 ravintolisänkäyttöajoissa ennen rasittavia ja vaativia ajanjaksoja.
Santé Naturelle

Ravintolisä - Tasapaino ja hyvinvointi, magnesium, kaakaopapu

Magnesium 300

Magnesium on tunnettu elimistölle suotuisista vaikutuksistaan. Siksi olemme kehittäneet täydellisen päivittäisannoksen magnesiumia hyvinvointisi tueksi. Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja lihasten normaalia toimintaa.

Suositeltava vuorokausiannos: 2 kapselia päivässä vesilasillisen kanssa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa, viileässä ja pimeässä.Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkaus 30 kapselia

Ota 2 kapselia päivässä vesilasillisen kanssa.

Ravintosisältö, 2 kapselia sisältää / %*:
Energiaa (kcal) 1, (kJ) 4
Hiilihydraattia (g) 0,1
Rasvaa (g) < 0,5
Proteiinia (g) < 0,5
B6-vitamiinia (mg) 1,4 / 100 %
Magnesiumia (mg) 300 / 80 %
josta merestä saatu magnesium (mg) 244
josta kaakaopavun magnesium (mg) 56


Kaakaopavun uute (mg) 422


*päivittäisen saannin vertailuarvosta
30 kapselia, 15 päivää

AINEOSATmagnesiumoksidi, kaakaopavun uute (Theobroma cacao L.) (magnesiumfosfaatti); kasvipohjainen kapseli (pintakäsittelyaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa) kantaja-aine: maissitärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet: magnesiumstearaatti, talkki, piidioksidi, maltodekstriini, B6-vitamiini.
picto--22%
6,90€ Normaalihinta
8,90€
image-44295

Til.nro: 44295
:
Varastossa

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu