Ravintoisä
Ravintolisä
Zoomaa tuotetta
AINEOSAT
stabilointiaine: kasvipohjainen glyseroli, nestemäinen inkiväärijuuren uute* (Zingiber officinale Roscoe) (30 %), nestemäinen guaranan siementen uute* (Paullinia cupana Kunth.) (kofeiini), fruktoosisiirappi*, appelsiinimehutiiviste*, kuningatarmehiläisuute*, sitruunamehutiiviste*, luonnollinen appelsiiniaromi.
*Luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat.

Sisältö, 10 ml:n annos sisältää:
Kuningatarmehiläisuute (mg) 500
Guaranauute (mg) 75
josta kofeiini 3
yves rocher
Mausteena tunnettu inkivääri on peräisin trooppisesta Aasiasta ja sitä käytetään voimakkaan makunsa vuoksi.
Guarana on Amazonin sademetsissä kasvava kiipeävä köynnöskasvi. Guarani-intiaanit käyttävät sen valkoisen kuoren suojaamia mustia siemeniä perinnejuomassaan.
Royal jelly on mehiläisten tuottama tiiviste, joka toimii ainoastaan kuningatarmehiläisen ravintona.
Suositeltava vuorokausiannos:
avista annospulloa, avaa se ja kaada sisältö puoleen vesilasilliseen (100 ml). Nauti juoma aamuisin. Toista ohjelma 2-3 kertaa vuodessa, esimerkiksi aina vuodenaikojen vaihtuessa.
Santé Naturelle

Ravintolisä

Activ' G3 Bio

Tuntuuko kuntosi huonontuneen tai oletko muuten tavallista kiireisempi? Ota käyttöön virkistävä, raikkaan hyvänmakuinen ravintolisä, jonka tehokkuuden salaisuus on kolme luonnonmukaista ainesosaa: raikas inkivääriuute, virkistävä guaranauute ja hyvää tekevä royal jelly.

Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa, viileässä ja pimeässä.

Logo:
Luomusertifioitu ravintolisä, ECOCERT SAS - BP 47 – L’ISLE JOURDAIN - FRANCE (FR-BIO 01).

FR-BIO-01
Tuotettu luonnonmukaisesti EU:ssa ja EU:n ulkopuolella.
24,90€
image-08761

Til.nro: 08761

Pakkaus 20 annospulloa à 10 ml

Tuote on väliaikaisesti loppu