Ravintoisä
Juomajauhe
Zoomaa tuotetta
AINESOSAT
Ainesosat: maltodekstriinit; luonnollinen kirsikka-aromi; happamuudensäätöaineet: sitruunahappo; omenahappo; kirsikankantauute (Prunus cerasus) (8.3%); paakkuuntumisenestoaine: magnesiumkarbonaatti; seljanmarjamehutiiviste (Sambucus nigra) (1.7%); makeutusaineet: asesulfaami K, sukraloosi. Saattaa sisältää maidon, soijan, kananmunan, gluteenin ja kalan jäämiä. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.
Kirsikankantauute vauhdittaa kehon luonnollista nestekiertoa.
Santé Naturelle

Juomajauhe

Frutaline

Täydennä kiinteyttävää ohjelmaasi tehokkaalla ja hyvänmakuisella juomalla! Raikas ja kevyt juoma tukee huippukuntoon pääsemistä ja siinä pysymistä. Kirsikankantauute aktivoi kehon luonnollista nestekiertoa, ja luonnollinen kirsikka-aromi antaa juomalle suloisen raikkaan maun.

Suositeltava vuorokausiannos: Liuota yhden annospussin sisältö yhteen suureen vesilasilliseen (200 ml) ja nauti kerran päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa, viileässä ja pimeässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Muista terveiden elämäntapojen tärkeys. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö, 1 annospussi / 100 ml valmista juomaa sisältää:
Energiaa 11 kcal / 6 kcal
48 kJ/ 24 kJ
Rasvaa (g) <0,5g / <0,5
josta tyydyttyneet rasvat (g) <0,1 / <0,1
Hiilihydraattia (g) 2,8 / 1,4
josta sokerit (g) <0,5 / <0,5
Proteiinia (g) <0,5 / <0,5
Suolaa (g) <0,38 / <0,19
Kirsikankantauute (mg) 250 / 125

14 annospussia, 14 päivää

Nettopaino 42 g
11,90€
image-63747

Til.nro: 63747

Rasia: 42 g hinta 1 kg:  283,33€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu