Vartaloemulsio
Zoomaa tuotetta
yves rocher
ANTAUDU YÖN VANGITSEVALLE TAIALLE
ET DU VÉTIVER
Upea parfyymi huokuu taianomaista tunnelmaa. Loistokas yöhyasintti ja maanläheinen vetiveri luovat naisellisuuden ja voiman täydellisen liiton. Pohjalla sykkivä aistillinen patsuli antaa tuoksulle syvyyttä. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER on ylellinen tuoksu, joka koskettaa tunteita ja jää mieleen.
yves rocher
MARIE SALAMAGNE,TUOKSUN LUOJA, KERTOO UUDESTA TUOKSUSTAAN:

”SO ELIXIR YVES ROCHER -tuoksun uudessa tulkinnassa otin lähtökohdaksi metsän ja kukat. Tavoitteeni oli luoda merkkiparfyymi, jossa on modernia aistillisuutta. Yöhyasintti oli luonnollinen valinta ensituoksuksi. Rikkaine ja naisellisine tuoksusävyineen se on mielestäni parfyymimaailman upein kukka.Halusin ottaa mukaan myös vetiverin sykkivät maanläheiset vivahteet. Pohjalle valitsin patsulin – kunnianosoitukseksi alkuperäiselle tuoksulle."
So Elixir Purple Yves Rocher

Vartaloemulsio - So Elixir Purple Yves Rocher 200 ml

Body Lotion 

Antaudu yön vangitsevalle taialle. Miellyttävän täyteläinen ja kosteuttava emulsio imeytyy helposti ihoon ja jättää vartalollesi SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER parfyymin kukkaiset ja metsäiset vivahteet. Luonnonmukaista seesamiöljyä sisältävä emulsio tekee ihostasi sametinpehmeän.

Kasvipohjaisia ainesosia: luonnonmukainen seesamiöljy, luonnonmukainen ruiskaunokkivesi, bergamotin, mandariinin ja patsulin eteeriset öljyt.
19,90€
image-65891

Til.nro: 65891
:
Varastossa
Pullo: 200 ml hinta 1 l:  99,50€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu