Eau de Parfum - Néroli
Eau de Parfum - Néroli
Zoomaa tuotetta
yves rocher
Tunisiassa kasvavan pomeranssipuun kukat kerätään käsin auringon noustessa. Myös hedelmät, lehdet ja oksat käytetään hyödyksi. Ne kaikki antavat parfyymiin omat tuoksuvivahteensa.
KukatNéroli-tuoksussa on kahta pomeranssipuun kukkaisuutetta: Nerolin eteerinen öljy huokuu raikasta ja pehmeää kukkaistuoksua. Appelsiininkukka-absoluutin tuoksu on lämmin, hunajainen ja aistikas.

Lehdet ja hedelmätPomeranssipuun lehdistä ja hedelmistä saadaan eteerisiä öljyjä, joilla on voimakas sitrusvivahde. Ne tuovat tuoksuun vahvuutta ja poreilevaa raikkautta.
yves rocher
TUOKSUN LUOJA: Véronique Nyberg
" Tämä parfyymi on minun kunnianosoitukseni neroliöljylle.
Pomeranssipuun tuoksuvivahteet ovat moninaiset. Ensituoksussa on hedelmän ja lehtien uutteiden hienostunutta raikkautta, jota korostaa lisäksi bergamotti. Sydäntuoksun kukka-absoluutti ja neroliöljy tuovat esille pomeranssin kukan valoisuuden, aistikkuuden ja runsauden. Pohjatuoksu kietoo sinut myskin pehmeään syleilyyn. Nimi, päämäärä, tuoksu ja kokonaisuus huokuvat harmoniaa. Pullossa olennaista on puhdas väri, joka tuo mieleen herkän raikkauden, kukkien terälehdet ja hienostuneen myskin.”
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Secrets d'Essences, Néroli, appelsiininkukka, 30 ml

Eau de Parfum

Aamun ensimmäisten auringonsäteiden osuessa pomeranssipuun herkkiin kukintoihin on aika poimia kukat. Kun ne yhdistetään puun lehtiin ja hedelmiin, syntyy puhdas ja hienostunut parfyymi, jossa on raikas ensituoksu, sensuellin kukkainen sydäntuoksu ja pehmeä, myskiin vivahtava pohjatuoksu.

'Tämä parfyymi on minun kunnianosoitukseni neroliöljylle. Pomeranssipuun tuoksuvivahteet ovat moninaiset. Ensituoksussa on hedelmän ja lehtien uutteiden hienostunutta raikkautta, jota korostaa lisäksi bergamotti. Sydäntuoksun kukka-absoluutti ja neroliöljy tuovat esille pomeranssin kukan valoisuuden, aistikkuuden ja runsauden. Pohjatuoksu kietoo sinut myskin pehmeään syleilyyn. Nimi, päämäärä, tuoksu ja kokonaisuus huokuvat harmoniaa. Pullossa olennaista on puhdas väri, joka tuo mieleen herkän raikkauden, kukkien terälehdet ja hienostuneen myskin.”

Tuoksun luoja: Véronique Nyberg
picto--50%
24,95€ Normaalihinta
49,90€
image-75229

Til.nro: 75229

Suihkepullo: 30 ml hinta 1 l:  831,67€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu