Eau de Parfum - Rose Oud
Zoomaa tuotetta
Oud (agarpuun pihka)
Puun ja pihkan vivahteissa on hellää lämpöä ja lähes eläimellistä alkukantaisuutta. Monipuolinen, voimakas ja hurmaava tuoksu huokuu salaperäistä aistillisuutta.

Damaskonruusu
Mausteiset, hedelmäiset ja yrttiset vivahteet antavat tuoksulle raikasta valoisuutta ja pehmeää naisellisuutta.
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Secrets d’Essences, Rose Oud, damaskonruusu, 50 ml

Eau de Parfum

Annick Menardo on intohimoinen tuoksun luoja, jonka inspiraationa ovat luonto ja ympäröivä maailma.

”Rose Oud on ylistys itämaista tunnelmaa huokuvalle myyttiselle oudille*. Siinä vuorottelevat salaperäinen alkukantaisuus ja puun vivahteet, joissa on erityistä voimaa. Lisäsin sen vastapainoksi pehmeää damaskonruusua, joka antaa tuoksulle aistillisuutta ja rakennetta.Tumma ja vaalea voima kietoutuvat toisiinsa ja muodostavat ainutlaatuisen tuoksun, jonka jälki on upean sensuelli. Labdanumin ambravivahteet sekoittuvat kuminan mausteisuuteen ja sinetöivät parfyymin suloisella lämmöllä.”
*agarpuun pihka

SECRETS D’ESSENCES, YLELLINEN TUOKSUKOKOELMA
Secrets d’Essences on ainutlaatuinen tuoksukokoelma, joka perustuu kaikkein hienoimmille ja harvinaisimmille luonnon raaka-aineille. Kaikki sarjan tuoksut ovat aikamme parhaimpien tuoksun luojien käsialaa, ja ne nivoutuvat osaksi klassisten parfyymien perinnettä, kuvastaen tärkeitä tunnetiloja ja esteettisiä arvoja.

Myös hienoimmat tuoksut kumpuavat maasta. Luksuksen alkuperä on luonnossa.
Secrets d’Essences -sarjan ainutlaatuiset tuoksut ilmentävät luontoa parhaimmillaan. Yves Rocher on antanut tunnettujen tuoksun luojien käsiin luonnon ja kasvimaailman hienoimmista raaka-aineista valmistetut ainutlaatuiset uutteet. Näin syntyy ylellinen tuoksukokoelma, jonka pääosassa ovat kaikkein kallisarvoisimmat tuoksuaineet.

1 Luonnon vaaliminen
Trooppinen agarpuu on peräisin Kaakkois-Aasiasta. Paikalliset asukkaat ovat antaneet sille myös ansaitun nimen ”kotkapuu”. Kun puu altistuu ulkoisille, usein luonnollisille, rasitteille, se alkaa puolustautua tuottamalla hyväntuoksuista pihkaa, jonka tuoksussa on metsäisiä ja alkukantaisia vivahteita. Käyttämämme agarpuu on viljelty Laosissa, ja sen tuotantoketju on jäljitettävissä erittäin tarkasti.

2 Kasvimaailman suojelu
Pihka työstetään luonnollisesti, jotta tuoksu säilyisi koskemattomana, ja siitä valmistetaan eteeristä öljyä verkkaan etenevällä menetelmällä: pihkan annetaan liota vedessä kahden kuukauden ajan ja sitä tislataan 6-7 päivää. Eteerisen öljyn moninaiset tuoksuvivahteet ovat voimakkaan puoleensavetäviä. Ne antavat Secrets d’Essences -sarjan Rose Oud -tuoksulle runsaan ja salaperäisen ulottuvuuden.

3 Vastuulliset hankinnat
Yves Rocher tekee yhteistyötä laosilaisen yrityksen kanssa ja on suorassa yhteydessä puuta viljeleviin perheisiin. Puulaji on nykyisin suojeltu ja puiden kaataminen sekä tuoksuaineen valmistus on luvanvaraista. Tämä hallittu ja valvottu tuotantomenetelmä takaa luonnonvarojen kestävyyden.
picto--40%
44,90€ Normaalihinta
74,90€
image-79573

Til.nro: 79573

Suihkepullo: 50 ml hinta 1 l:  898,00€

Tuote on väliaikaisesti loppu

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu