Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zoomaa tuotetta
yves rocher
RUUSUN JA JASMIININ VIVAHTEET
Aistillinen, syvä ja lämmin versio Comme une Évidence -klassikkoparfyymista: sydäntuoksussa damaskonruusun eteeristä öljyä ja jasmiiniabsoluuttia.

Upea ruusulajike on peräisin turkkilaisesta Ispartan maakunnasta. Ruusut poimitaan perinteisesti aamunkoitteessa, ja niistä tislatussa eteerisessä öljyssä on hunajaisia ja hedelmäisiä tuoksuvivahteita.

Jasmiiniabsoluutti:Jasmiinin alkuperä on Intiassa, ja se on ensimmäinen ihmisen viljelemä kukka. Jasmiiniabsoluutti antaa parfyymille aistillisen, suurenmoisen ja valoisan luonteen, jossa tuntuvat myös makeat ja lämpimät vivahteet.
yves rocher

MeNaiset, lokakuu 2013
Comme une Évidence

Eau de Parfum - Comme une Évidence, damaskonruusu, 50 ml

L'Eau de Parfum Intense

Aistillinen ja voimakkaampi versio Comme une Évidence -klassikkoparfyymista. Pohja on saanut uutta syvyyttä ja lämpöä. Alkuperäisen sydäntuoksun damaskonruusu ja jasmiini ovat täydentyneet pehmeillä, hieman makeilla tuoksuvivahteilla. Parfyymin luonne on pysynyt samana – se heijastaa täydellistä harmoniaa ja kertoo ainutlaatuisista hetkistä.

”Uusi parfyymi on alkuperäisen Comme une Évidence -tuoksuni intensiivisempi versio. Olen täydentänyt klassikkoa kukkaisella sydämellä, jonka aurinkoiset vivahteet antavat tuoksulle syvyyttä ja lämpöä. Pohjatuoksun vahva aistillisuus syntyy valkoisen puun väreilevistä ja paahdetun mantelin viettelevistä vivahteista. Tuoksu saa näin modernia voimakkuutta, loistoa ja syvyyttä.”

Annick Menardo, rakastetun Comme une Évidence Eau de Parfum -tuoksun luoja
picto--52%
27,90€ Normaalihinta
57,90€
image-27517

Til.nro: 27517
:
Varastossa
Suihkepullo: 50 ml hinta 1 l:  558,00€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu