VIETTELYKSIÄ
Eau de Toilette
Eau de Toilette
Eau de Toilette
Eau de Toilette
Zoomaa tuotetta
Kasvipohjaisia ainesosia: bergamotti, omena, Rosa centifolian uute, setripuu.

Tuoksuperhe:KukkainenVihreän hedelmäinenRaikas

Annick Menardo, tuoksun luoja”Tässä Moment de Bonheur Yves Rocher -tuoksun uudessa tulkinnassa halusin säilyttää alkuperäisen hienostuneen luonteen ja lisätä siihen herkullista raikkautta. Valitsin tuoksuun Grassessa kasvavan Rosa centifolian uutteen, koska se on hienovaraisempi kuin parfyymissa käytetty absoluutti. Varovainen käsittely takaa Rosa centifolian säilymisen puhtaana ja hienostuneena ja tuo esiin ruusun kauneuden ja pehmeän naisellisuuden, jota tasapainottaa omenan hapokas raikkaus. Tuloksena on poreileva tuoksu, jossa on moderni leima.”
yves rocher
Tuoksujen luojien suosima, Grassessa kasvava Rosa centifolia on hienostuneimpia ruusulajikkeita ainulaatuisen puhtautensa ja herkkyytensä ansiosta. Sen kukat korjataan toukokuussa muutaman päivän aikana heti aamun sarastaessa. Yves Rocher’n käyttämä ruusu-uute antaa tuoksulle pehmeän ja kukkaisen vivahteen. Toisin kuin ruusuabsoluutti, joka on täyteläisempi ja aistillisempi, ruusu-uute tekee tuoksusta kevyen ja raikkaan. Vihreän omenan uute tuo tuoksuun modernia luonnetta ja poreilevaa raikkautta, setripuu väreilevää pehmeyttä.
Moment de Bonheur Yves Rocher

Eau de Toilette - Moment de Bonheur Yves Rocher, omena, 50 ml

L'Eau de Toilette

Koe kukkainen, raikas ja elämäniloinen tuoksu Yves Rocher Moment de Bonheur nyt kevyempänä ja hedelmäisempänä versiona. Raikas eau de toilette sisältää Grassessa kasvavan Rosa centifolian uutetta, jonka suloista tuoksua piristää vihreän omenan hapokas raikkaus. Pohjatuoksun setripuu antaa tuoksulle uuden, syvemmän ulottuvuuden.
picto--40%
34,90€ Normaalihinta
57,90€
image-25295

Til.nro: 25295
:
Varastossa
Suihkepullo: 50 ml hinta 1 l:  698,00€

sinun etusi  • Ilman toimituskuluja, kun tilauksesi ylittää 19€
  • 100% tyytyväisyys tai rahat takaisin
  • Aina parhaat erikoistarjoukset
  • Turvallinen maksu